Ramona kan niet wachten tot ze kunnen beginnen ~ Utopia Gekte

12/25/2015

Ramona kan niet wachten tot ze kunnen beginnen

Cees vist weer naar het gewicht van Ramona

Om kwart over zes zien we onder andere Nicole, Victoria, Gabriëlle en Gina in de horeca keuken. Nicole staat in de keuken iets te maken en de andere drie meiden zitten aan de tafel en zijn het één en ander aan het snijden. De andere bewoners zijn ook bezig met de voorbereidingen. Zo zien we dat de tafel netjes gedekt word en zien we Rob en Rowena om tien over half zeven in de andere keuken staan om stokbrood te snijden. De bewoners zijn ook alvast mooi en chique aangekleed. Ivan en Bas zijn buiten bij eend Duck. Bas vertelt dat de eend ''genomen'' wil worden. ''De man heeft een wortel en de vrouw heeft een wortel ingang'', vertelt hij verder. ''Als je eens wist hoe vaak ze zichzelf schoonmaakt. Ze is de hele dag alleen maar aan het schoonmaken, eten, schoonmaken, eten''. In de loods is Gabriëlle ondertussen aan het lachen met Cees. Ook Cees heeft zichzelf namelijk netjes en chique aangekleed en Gabriëlle vind het hem goed staan. Om zeven uur genieten de bewoners alvast van een glaasje eierpunch met rum. Ivan is er niet bij, hij is ondertussen in zijn eentje de stal aan het uitmesten.

Om kwart over zeven hebben Gabriëlle en Cees het over Ramona. Hoe ze op dit onderwerp kwamen hebben we even gemist, maar ze hebben het over het afval proces van Ramona. Dat ze nog een hele weg voor zich heeft. Cees probeert al een hele tijd achter het gewicht van Ramona te komen, maar Ramona wil haar gewicht nog niet vrijgeven. Cees doet ook deze avond weer een poging om er achter te komen. ''En ze komt van de 150? 160'', vraagt hij. ''Dat eerste'', reageert Gabriëlle. ''Dat is ruim twee keer zoveel...'', reageert Cees. ''Ja een heel mens'', beaamt Gabriëlle. Cees vertelt hoe raar hij het vind dat het niet vergoed word als je heel veel afgevallen bent en allemaal vellen overhoud terwijl bij een alcohol verslaving, al ga je vijf keer naar een kliniek, het dan gewoon word betaalt. ''En dat zijn bedragen hoor'', laat Cees weten.

Om half acht zijn sommige bewoners alvast aan de gedekte picknick tafel gaan zitten en een aantal anderen zitten op de trap. Rowena en Bas zijn nog aan het koken in de keuken en Ivan is nog in de stal als Naomi alvast een stukje stokbrood pakt en besmeert met kruidenboter. Nicole zegt er iets van. Ze laat weten dat het wel netjes zou zijn als ze even wachten tot iedereen er is. Naomi trekt zich daar niks van aan en eet het stukje stokbrood gewoon op. Ze verdedigt zich door te zeggen dat anderen daarnet ook al van alles gesnoept hebben. ''Thuis noemen ze me de koningin trouwens'', vertelt ze even later. Ook vertelt ze even later dat Benjamin een tijdje terug wilde proberen om de vriendjes naar Utopia te krijgen. Barry, Amado en Giorgio via all you need is love. Maar dat kon niet want dat is een programma van rtl vier en het mag sowieso niet. Ramona is ondertussen ongeduldig aan het afwachten tot ze eindelijk mogen eten. ''Hoe lang doet Ivan nog'', vraagt ze. Net vroeg ze dat ook al, maar blijkbaar heeft ze echt geen geduld meer. ''Meid val je om'', vraagt Gabriëlle. ''Nee, daar gaat het niet om, maar ik wil gewoon beginnen'', reageert Ramona. ''Volgens mij doet hij het expres'', grapt Nicole. Een paar minuten later besluit Ramona het nog maar eens te vragen. ''Ivan man, wat doet die''. Naomi laat weten dat hij bij de koeien is. ''Zo lang'', moppert Ramona ongeduldig.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.