Is Ramona echt verliefd op Bas? ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Is Ramona echt verliefd op Bas?

''Ben je duizelig?''

Ramona is deze avond erg openhartig. Na een gesprek met Bas over vliegtuigen en vliegreizen komt namelijk opeens ter sprake dat Ramona verliefd op hem zou zijn. ''Hoelang ben je al verliefd op me'', vraagt Bas nieuwsgierig. ''Toen ik binnen kwam al'', grapt ze. Maar eigenlijk moet ze er even wat langer over na denken. Het zou begonnen zijn met zijn verhalen over zijn vriendinnetjes. Bas lijkt te denken dat Ramona hem in de maling neemt, maar zij blijft voet bij stuk houden dat ze echt een oogje op hem heeft. Er volgt een streamlock. Na de streamlock horen we haar nog net iets zeggen als ''dit is een opdracht'', maar in Utopia weet je nooit hoe iets echt zit. Het gesprek tussen haar en Bas gaat in ieder geval nog even door. Ramona zegt namelijk te gaan douchen. Bas vraagt of dat een hint of een uitnodiging is. ''Nee'', zegt Ramona. Bas lijkt de aandacht wel leuk te vinden en vraagt wanneer ze samen ''uit eten'' gaan.

Als Ramona even later op de vide bij Gabriëlle op bed ligt., laat ze ook aan Gabriëlle weten Bas echt wel leuk te vinden. ''Ben je duizelig?'', reageert Gabriëlle. Ramona gaat het stopzetten, ze wil zich richten op... Ze maakt haar zin niet af. ''Het floepte er gewoon uit'', laat ze weten. Ze zou tegen Bas gezegd hebben, ''iemand zegt dat ik verliefd op je ben''. Naar eigen zeggen deed ze vervolgens net alsof er niks was. ''Ging die vragen denk je dat je verliefd op me bent? Maar het is heel gek. [...] Ik zei ja''. Gabriëlle vraagt of ze dat meent. ''Ja.. voor de grap. Toen zei ik nou grapje hoor. gewoon fatoes breken weet je''. Als Gina aan komt lopen stopt het interessante gesprek. Gina begint namelijk meteen te praten over andere dingen. Een deel van de bewoners is weer aan het pokeren en Gina was daar ook bij. ''Maar ik vind het niks aan zonder Stiff. Ik was als enigste vrouw over en ik ben geen man vrouw. Stiff was nog een man vrouw''. Gina voelt zich nu ongemakkelijk tussen al die mannen.

Niet veel later loopt Ramona weer naar beneden waar Bas al in bed ligt. Ramona probeert hem voor de gek te houden door te zeggen dat hij vroeg gaat slapen en dat het pas kwart voor negen is. Terwijl het in werkelijkheid dan al vijf over twaalf is. Bas trapt er niet in. De markt duurde tot acht uur laat hij weten. Het kan dus nooit dat het nu nog maar kwart voor negen is. ''Trusten Bas, ga je lekker dromen'', vraagt Ramona als ze de kamer weer uitloopt. ''Ja, over jou'', reageert hij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.