Ramona is boos als ze morgen niet minstens een kilo is afgevallen ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Ramona is boos als ze morgen niet minstens een kilo is afgevallen

Gabriëlle verstopt de weegschaal

Om kwart voor negen gebeurd er nog steeds van alles in de loods. Ramona heeft morgen haar eerste echte weeg moment sinds ze begonnen is met sporten en hoopt dat er minstens een kilo af is. Anders word ze naar eigen zeggen echt boos. Ze heeft zeven dagen gesport en heel goed op haar eten gelet. ''Dat zou echt erg zijn''. Als Bas er naar vraagt laat Ramona weten dat ze de hele week geen frisdrank heeft gedronken. Gisteravond heeft ze wel een wijntje op en twee sprietjes patat en ook vandaag is ze met één ding de fout in gegaan. Ze had echt iets van suiker nodig en heeft een stukje gegeten van iets wat Cees gemaakt had. Een lekker koekje. Ze heeft wel de kleinste genomen zegt ze. Volgens Cees was het een stukje van een amandelstaaf, maar verder heeft ze helemaal niks verkeerds gegeten. Bas denkt dat ze dan wel wat meer dan een kilo zal zijn afgevallen. Ramona hoopt het. ''Laten we streven naar die 1 kilo'', aldus Bas.

Ramona vertelt dat ze vandaag toch is gaan sporten met de gedachte dat ze dan die twee patatjes en dat wijntje er weer af zou sporten. Haar moeder komt volgende week zondag en dan hoopt ze dus wel het één en ander afgevallen te zijn. ''Het moet wel een kilo, anders kan het toch niet. We kunnen ook nu even kijken. Toch?'', vraagt ze met een lach op haar gezicht. Bas lijkt dat niet zo'n slim idee te vinden. Ze kan het beste nog even tot morgen wachten. ''Hoe voel je je'', vraagt Bas haar. ''Wel beter, maar 's middags ben ik soms moe. Dat is wel gek. Eergisteren viel het wel mee en gister, maar vandaag was ik weer kapot in de middag. Wat kan ik daar aan doen'', vraagt Ramona. Volgens Bas moet ze dan gewoon gaan slapen. Als Bas aan Gabriëlle laat weten dat Ramona nu al wil wegen lijkt Gabriëlle het ook geen slim idee te vinden. Morgen is het weeg moment, Ramona moet gewoon nog even wachten. Het lijkt er op dat Gabriëlle de weegschaal heeft verstopt aangezien ze Ramona en Bas niet vertrouwd. Ramona zou zich al twee keer eerder stiekem tussendoor gewogen hebben.

Om kwart over negen zien we Bas en Ramona darten. Ze hebben er een weddenschap aan verbonden. Als Bas wint moet Ramona morgen ergens mee helpen en als Ramona wint moet Bas morgen een lekker veganistisch hoofdgerecht voor haar klaarmaken. Het lijkt er op dat Bas gaat winnen. Op de andere stream zien we Wim, Naomi, Gina, Rob, Bjorn en Benjamin aan tafel zitten in de horeca keuken. Daar zijn ze weer een kaartspel aan het spelen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.