Ramona gaat zichzelf wegen. ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Ramona gaat zichzelf wegen.

Wakker worden.

Het is een paar minuten voor negen wanneer Ivan weer naar de loods loopt. Hij trekt zijn schoenen uit en loopt de vide op. Daar geeft hij Nicole een knuffel en een kus om vervolgens te gaan douchen. Toch besluit hij om eerst nog een stuk of tien kleine kusjes achter elkaar te geven. Hij loopt naar beneden toe en Nicole wrijft de slaap uit haar ogen. Wanneer Ivan in Naomi haar slaapkamer komt laat hij haar even aan zijn handen ruiken. ''Ruikt lekker hé'', vraagt hij. ''Poep'', vraagt Naomi zich af. ''Ben net naar het toilet geweest'', zegt Ivan lachend en hij loopt weer door. ''Gadver''...

Ivan loopt door naar de volgende slaapkamer. Benjamin ligt al wakker in bed en ook Ramona heeft haar ogen open. Hij is meteen wat aan het dollen met haar en vraagt waarom hij haar zo boos aan kijkt. Vervolgens gooit hij zachtjes een kussen op haar hoofd. Het douchen laat nog even op zich wachten want hij loopt door naar de koffiemachine. Er liggen twee campagnefoto's op de grond en Ivan raapt ze op en kijk er even naar. ''Ze komen eraan. Ja ik kom, ik kom er aan'', aldus Ivan. Hij legt de foto's netjes op tafel zonder er verder iets over te zeggen.

Wanneer Gabriëlle en Rowena om negen uur uit bed komen lopen ze direct door naar de wastafels en douches. ''We hebben nog een hele sabotage gehad, ik vertel je zo'', aldus Rowena. Dat gaat waarschijnlijk over Rob die vannacht de dames opgesloten heeft en de posters heeft beklad. Ook Benjamin trekt inmiddels een broek aan en dat betekent dat grofweg de helft van de bewoners uit bed is. ''Hai schatje'', zegt Gabriëlle wanneer ze hem ziet. Hij geeft haar vervolgens een kusje op de wang. Bij de computers doet Mark een belletje om nieuwe rozijnen, krenten, appelbeignets en poedersuiker te bestellen.

Om tien over negen mag Ramona zichzelf eindelijk wegen. Gabriëlle vraagt eerst hoe haar week is gegaan. De laatste dag vond ze heel zwaar omdat iedereen de hele dag chips aan het eten was. ''Oh meid, daar kom je wel overheen'', vertelt Gabriëlle. Ook vind ze dat ze haar gewicht bekend moet maken omdat mensen anders 'schijtziek' van haar worden. Rowena komt er ook bij staan en daarom moet Gabriëlle haar hand voor het getal van de weegschaal houden. Niemand mag weten hoeveel ze weegt, alleen wat ze kwijt is. Uiteindelijk blijkt de locatie van het wegen niet geschikt en verhuizen ze ergens anders heen met de weegschaal.

Er komen steeds meer mensen bij staan en Ramona wordt er een beetje panisch van. Iedereen moet weg anders gaat ze echt niet meer wegen. ''Ik durf echt niet. Ik durf gewoon niet'', acteert ze terwijl ze al 2x eerder stiekem heeft gewogen tussendoor. Uiteindelijk stapt ze toch op de weegschaal en roept Gabriëlle enthousiast dat ze 1,7 kilo kwijt is in totaal. Ramona kijkt trots en heeft een glimlach op haar gezicht. De dames gaan zo weer lekker sporten, ditmaal met nog meer motivatie!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.