Ramona gaat mensen choqueren met haar stemmen ~ Utopia Gekte

12/29/2015

Ramona gaat mensen choqueren met haar stemmen

Bas en Ivan krijgen toch wel genoeg stemmen

Om iets voor half twaalf zien we Nicole en Ivan samen in bed liggen knuffelen. Mark en Wim zien we op datzelfde moment bij Baas Beach waar ze waarschijnlijk aan het inventariseren zijn hoeveel en wat er nog is. Ramona en Rowena gaan samen naar de gym waar Ramona direct weer op de loopband stapt en aan het werk gaat. Tijdens het sporten ontstaat er een gesprekje over de Utopiaan van het jaar verkiezing die nu wel erg dichtbij komt. Ramona gaat haar stemmen verdelen en Rowena zegt dat ook te gaan doen. Eén van de dames is al bezig met speeches schrijven, argumenten waarom iemand het verdiend. Ramona heeft lang getwijfeld over haar laatste stem. Ze wilde eigenlijk vol gaan. Ramona denkt dat haar stemmen wel mensen gaan choqueren. Of nouja, meer zo van hoe kan ze wel op die stemmen en niet op die. Maar dit is gewoon haar keuze geworden. Ze lacht.

Bas is ook in de gym om Ramona te coachen en zegt erg benieuwd te zijn. Bas twijfelt nog heel erg op wie hij gaat stemmen. Volgens hem is de winnaar al een soort van bekend en diegene kreeg het volgens hem gister ook heel ongemakkelijk bij de vraag wat doe je met het geld. ''Want dan laat je ook wel weten van uhmm ik blijf hier niet zo lang meer'', aldus Bas. ''Ja denk je dat die gaat winnen? Ivan'', vraagt Rowena. ''Vlak jezelf ook niet uit''. Volgens Ramona zal het tussen Bas en Ivan gaan, maar Rowena vind dat ze het allebei verdienen. De dames gaan daarom niet op Bas en niet op Ivan want die krijgen toch wel genoeg stemmen. De dames lachen enorm hard. Ook vinden ze dat Gabriëlle het verdiend. Zij zou het zo dope vinden, maar doet er niet veel mee. ''Geen poeha niks er omheen''.

Bjorn komt tussendoor Rowena's zender goed doen. Er zijn veel zenderchecks geweest die in de gym niet te horen waren. Ramona vind dat zes mensen het verdienen en Rowena vind dat Naomi het ook verdiend. ''Zo'n jong grietje. Veel zelf groei, doet veel voor de samenleving''. En zo'n persoonlijke ontwikkeling, vult Ramona aan. Ivan is inmiddels ook de gym in gekomen om te sporten.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.