Rob sluit Rowena en Ramona midden in de nacht op in de (foto)studio ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Rob sluit Rowena en Ramona midden in de nacht op in de (foto)studio

''Dan hebben ze ons ook zitten afluisteren''

Rowena en Ramona zijn om tien over half twee nog steeds druk bezig met het uitwerken van hun campagne. Althans, ze hebben net een lange tijd staan kletsen over wie er volgens hun Utopiaan van het jaar zou moeten worden en op wie ze zelf denken te gaan stemmen. Ramona denkt er bijvoorbeeld over om vol op Bas of Gabriëlle te gaan stemmen om die persoon een boost te geven. Ivan krijgt volgens haar namelijk toch wel genoeg stemmen van binnen. Zodra ze weer verder willen gaan met posters ophangen merken ze dat iemand hun ongemerkt heeft opgesloten in de (foto)studio. Ze vinden het kapot eng en houden hier niet van. ''Wie is het? Cees'', vraagt Rowena. Ramona vind het echt kapot eng en hoopt dat het Bjorn is. Volgens Rowena is het zeker dat Bjorn de dader is. ''We kunnen hier niet meer uit gap, we zitten hier gewoon opgesloten'', laat Rowena weten. ''We zijn gewoon ge-get. Hoe *** is dit. [...] Snij dat ding open'', adviseert Ramona. ''Dit is honderd procent Bjorn'', zegt Rowena vol overtuiging, maar Ramona dacht net slippers te horen. ''O Mark'', denkt Rowena dan. Als de dames de deur niet open krijgen besluit Rowena het touwtje door te snijden. Buiten zien ze niemand. Ramona vind het eng, maar ligt ondertussen ook in een deuk. ''Dan hebben ze ons ook zitten afluisteren'', beseft Rowena zich. ''Jezus hoe dom kunnen we zijn'', laat Ramona weten, maar Rowena trekt zich er niks van aan. ''Ik heb niks te verbergen. Fuck dat. I don't give a shit''.

Rowena denkt inmiddels dat het Mark is. Als de dames weer in de studio staan en de deur dicht waait slaken de dames een kreet van angst. ''Ik ga echt huilen'', roept Ramona uit. ''Wie doet die shit, was het geen wind'', vraagt Rowena zichzelf hardop af. ''Het was de wind joh, het was de fucking wind'', aldus Ramona die inmiddels buiten staat. Ze wil de studio niet meer in. ''Ik ben aan nu, wie me bang maakt''. Rowena beseft zich inmiddels hoe grappig het was dat ze vet hard stonden te gillen toen de deur sloot. ''Het idee dat iemand je geobserveerd heeft vind ik vet eng. Iemand heeft ons dik lopen observeren daar'', aldus Ramona. Ze hebben het namelijk helemaal niet gemerkt dat iemand de deur op slot deed, totdat ze naar buiten wilden. ''O het was Cees, ach man''. roept Ramona als ze terug naar de loods lopen en daar Cees achter de deur zien staan. ''Hij is net een facking spook'', laat Rowena weten. Binnen aangekomen word Cees ondervraagt. Hij zegt de dames niet opgesloten te hebben. ''Iemand heeft ons daar opgesloten, het was heel eng'', laat Rowena weten. ''Ik hoorde jullie wel gillen en dacht wat is dit. Ik stond te kijken''. De laatste die Cees gezien heeft is Rob en dat was ongeveer een half uur geleden zegt Cees. ''Ja het was Rob'', herhaalt Ramona dan. De dames vertellen Cees dat ze bezig zijn met een campagne en gaan daar dus weer snel mee verder.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.