Ramona en Bjorn praten over Cees. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Ramona en Bjorn praten over Cees.

Ramona kan altijd bij Bjorn terecht.

Ramona en Bjorn praten nog even door over Cees. Bjorn kan echt niet snappen waarom Cees zo doet. Hij vind het erg vervelend en jammer omdat Cees een hele toffe peer kan zijn volgens Bjorn. Bjorn verteld ook nog even over vorige week. Toen heeft hij om drie uur in de nacht met een lampje naar het fototoestel lopen zoeken. Bjorn had hier een goede reden voor. Hij was post aan het schrijven en toen liep de computer vast. Hij zocht toen een camera om er een foto van te maken zodat als hij zijn post niet meer kon versturen hij het altijd weer over kon typen. Dan zou hij het nog op zijn camera hebben staan. Naomi werd hier toen van wakker.

Volgens Bjorn heeft hij de volgende ochtend zijn excuses aangeboden en vond Naomi het helemaal niet erg. Even later gaat het over Ramona's afval proces. Ramona verteld aan Bjorn dat ze het erg lastig vind, maar wel blij is dat ze het doet. Ze word door een aantal bewoners goed gemotiveerd. Bjorn geeft aan dat als ze ergens mee zit of ergens over wil praten ze altijd bij hem terecht kan. Cees is nog niet klaar met klagen vandaag. Hij loopt de douche naar binnen en ziet dat het niet goed schoongemaakt is. Ramona probeert het met de douchekop schoon te krijgen, maar het lukt niet. ''Dit laat je toch niet zo achter.. nouja hier wel. Dat ze dit zo laten liggen zeg'', klaagt Cees.

Gabriëlle, Rowena en Bjorn staan met z'n drieën buiten. Bjorn wil heel graag weten of hij gek is geworden en of hij nou wel of geen gelijk heeft. Gabriëlle blijft er nuchter over en geeft geen antwoord. Ze kan er geen antwoord op geven. ''Het kan echt een toffe peer zijn, maar hoe hij doet slaat gewoon nergens op'', zegt Bjorn. Bjorn word een beetje kwaad. Gabriëlle zegt dat hij op moet houden omdat hij nu net zoals Cees reageert. ''Dat is helemaal niet waar. Nemen jullie het maar lekker voor die man op, maar ik vind dat ik gelijk heb'', roept Bjorn. Gabriëlle geeft aan dat Cees niet gaat veranderen en dat Bjorn dat een beetje moet gaan accepteren.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.