Ramona en Bas schuifelen. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Ramona en Bas schuifelen.

''Hij daagt mij kaulo uit''.

Naomi blijft helemaal los gaan op de muziek terwijl Mark het om kwart over negen wat rustiger aan begint te doen. Waar Naomi de energie vandaan haalt weten wij ook niet, maar dat ze het feestje naar een hoger niveau tilt is zeker. Ook wanneer er geschuifeld mag worden is Naomi van de partij. Zo zien we haar bijvoorbeeld kort met Cees schuifelen. Bas rende direct op Ramona af toen het schuifelnummer aan werd gezet. Ook zij hebben elkaar dus weer even stevig beetgepakt. Het volgende nummer is een springnummer en wederom is het Naomi die anderen aanspoort om lekker los te gaan. Zelfs Cees doet even vol enthousiasme mee met het springen op de muziek. Na dit oppeppende nummer neemt Bjorn de microfoon in de hand om de groep nog even toe te spreken. ''Fantastisch! Ik vond het geweldig. Jullie zijn fantastisch! Hartstikke bedankt en geef nog even een groot applaus. Nu heb ik nog een verrassing! Jongens, jullie zijn al lekker warm. Ga zo door'', zegt DJ Bjorn enthousiast waarop hij nog een liedje start.

Tussendoor houden we Bas en Ramona natuurlijk scherp in de gaten want ook van de regie krijgen zij volop de aandacht. Terwijl Ramona 'klaagt' dat Bas haar 'kaulo(?)' uitdaagt krijgt hij van Gabriƫlle te horen dat hij even deodorant moet spuiten. Ja dat weet ik'', is zijn antwoord. Nog voordat hij deo kan spuiten deelt hij al jassen uit aan mensen die weer vertrekken. Ze moeten anderhalf uur terug naar huis rijden. En als we even van stream wisselen omdat Bas naar de wc gaat zien we dat Ramona op de andere stream in beeld is. Het is overduidelijk de Ramona en Bas show deze avond ondanks het Mora feestje. Of willen ze ons gewoon laten geloven dat er iets gaande is

Voor de mensen zonder uitgebreide kennis van straattaal hebben we nog even de betekenis van 'kaulo' opgezocht. Het schijnt meerdere betekenissen te hebben waaronder 'poepgat' en 'heel erg'. Hoeveel straattaal woorden zouden we inmiddels al hebben geleerd met zijn allen door naar Utopia te kijken? :-)2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.