Ramona en Angela worden ondervraagd. ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Ramona en Angela worden ondervraagd.

Eerlijkheid, respect en vertrouwen.

Nieuwkomers Ramona en Angela worden zoals gewoonlijk nog uitgebreid ondervraagd door de groep. Ramona geeft aan heel erg van liefde te houden. Ze vind het heel belangrijk om liefde te geven, maar ze verwacht het dan ook te krijgen. Ze is meer een avondmens, maar vind het ook niet erg om vroeg op te staan. ''Nou de koeien zijn in de ochtend pas om 04:40 dus dat scheelt!'', grapt één van de bewoners. De anderen moet erg lachen om die opmerking, maar de bewoners laten meteen ook weten dat het een grapje is en dat het pas om 07:30 is. Ramona wil zeker proberen om de koeien te gaan doen, maar weet niet of dit haar gaat lukken. Ook vind ze eerlijkheid, respect en vertrouwen erg belangrijk.

Angela is het hier mee eens en legt uit dat ze het heel fijn vind om met haar vrienden te zijn en met haar familie. Haar familie is niet heel groot, maar haar broer, zus en stiefmoeder zijn erg belangrijk voor haar. Opbouwende kritiek is ze ook blij mee. Ze wil liever niet dat iemand haar bewust kwetst en geeft ook aan dat ze nooit zal schreeuwen of schelden. Dat moet nog maar blijken!

Vanmiddag om 15:00 uur hebben de Utopianen sinterklaasfeest. sinterklaas komt dus naar Utopia! Dit duurt tot ongeveer 18:00 uur. Ramona en Angela vinden dit erg leuk. Zoals eerder vermeld moeten Ramona en Angela ook nog een surprise voor elkaar maken. Vanavond gaan de bewoners gedichten aan elkaar voorlezen. Ze hebben er allemaal erg veel zin in! Tussen 15:00 uur en 18:00 uur mag er niet gerookt worden. Ook mag er geen alcohol worden gedronken. De klungelpiet, Sint en piet komen op bezoek en om 16:00 uur gaat de sint weer weg zodat de kinderen tot rust kunnen komen. De bewoners mogen zich vrij voelen om met de kinderen te knutselen. Ook zijn er pepernoten aanwezig.

Om 17:00 uur gaan ze met zijn allen frietjes eten en mogen de kinderen nog op de foto met de bewoners. Benjamin legt nog even uit dat als de kinderen over hun thuissituatie beginnen de bewoners niet mogen graven en er dus niet over door mogen vragen. Ramona zou het fijn vinden als ze met iemand mag meelopen tot het sinterklaasfeest begint zodat ze niet alleen is. Dit is geen probleem. Nicole wil het vanavond gezellig maken tijdens de surprises en gedichten. Ze wil dat er sfeer word gemaakt en dat er kaarsjes worden aangestoken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.