Ramona denkt dat Bas een spel met haar speelt ~ Utopia Gekte

12/23/2015

Ramona denkt dat Bas een spel met haar speelt

''Ze vinden Ivan gewoon een toppertje''

Deze avond zien we Ramona, Nicole en Gabriëlle met zijn allen op de vide. Nicole en Gabriëlle liggen weer/nog steeds in bed en Ramona zit er naast op het bed van Victoria. Ramona krijgt over een aantal dagen bezoek en heeft er heel veel zin in. Haar oom, beste vriendin, vriend, moeder en oma komen en ook haar kat komt mee. Ramona vertelt dat haar oma fan is van Ivan. Heel haar familie eigenlijk. Ze vinden Ivan gewoon een toppertje. ''Ik hoop dat je lekker met ze kan babbelen'', aldus Gabriëlle. Ramona denkt dat ze ook wel met Gabriëlle gaan praten. Haar familie vind het tof wat Gabriëlle voor Ramona doet. In Gabriëlle's post is er ook over Ramona geschreven. Iemand was erg positief over Ramona en wat Gabriëlle voor Ramona doet. Angelique is van mening dat Ramona niet op moet geven.

Daarna begint Ramona over een ander onderwerp. Bas moet drie nachten buiten de loods slapen en gaat dat ook zeker doen. Hij heeft een ''tweepersoonsbed'' gemaakt in de fotostudio met twee matrassen. Ook heeft hij er kaarsjes neergezet. Hij wil daar namelijk niet in zijn eentje gaan slapen, maar samen met Ramona. Ramona wil een grap met Bas uithalen, ze heeft namelijk het gevoel dat hij een spel met haar speelt. Nicole heeft wel een idee voor haar. Ramona moet gebruik maken van haar theater skills. ''Ik zou echt gewoon opstaan en dan zeggen. Serieus Bas? Ik wil echt niets met je! ....'' Ramona denkt dat dat dan sowieso in de uitzending komt. ''Als je het nog een stapje verder wil moet je hem bitch slappen. Of je bespringt hem gewoon'', gaat Nicole verder. ''Nee dat kan niet'', laat Ramona weten. Maar ze weet dat hij haar gaat pakken vanavond, dus zij moet ook iets hebben. Nicole zou het zo gigantische overdrijven.

Gabriëlle heeft in ieder geval nog een tip voor Ramona. ''Blijf dicht bij jezelf, laat je niet meeslepen''. Nicole vult haar verder aan. ''Je hoeft niks te doen wat je niet wil hé. Tenzij het iets is dat je leuk vind, dan moet je het vooral doen''. Ramona vind het een goede tip. Even bedenken tot hoe ver ze wil gaan. Dat vind ze heel belangrijk. ''Je kiest ervoor. Ik heb er bewust niet voor gekozen'', laat Nicole weten. Gabriëlle is benieuwd wat er gaat gebeuren. Zij zegt het terug te gaan kijken zodra ze er uit is. ''Ik heb wel. Het is wel mijn maatje. Snap je wat ik bedoel. Het ding is hoe ver gaat hij om mij te nakken? Terwijl je mijn maatje bent''. Ramona moet kijken naar wat het gevolg is. ''Het vervelende is, struikel je thuis dan kan je er alleen zelf om lachen. Struikel je hier kan heel Nederland er om lachen. [...] Het is niet terug te draaien'', laat Nicole weten. ''Dan ga ik het misschien niet doen'', reageert Ramona. ''Nee, je moet nadenken wat het voor gevolgen kan hebben. Hoe kan ik mij er uit redden zodat het voor jou in ieder geval positief uit komt'', aldus Nicole.

Bas en Mark zien we om vijf voor acht heel even kort voor de loods. Ze hadden duidelijk een gesprek over de Utopiaan van het jaar verkiezing, maar het gesprek is inmiddels weer voorbij. ''Ik probeerde al te smsen voor jou, maar dat kon niet'', grapt Bas. ''Maar mensen, het kan nog steeds'', vult Mark aan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.