Ramona barst in huilen uit na afscheid nemen van familie bezoek ~ Utopia Gekte

12/27/2015

Ramona barst in huilen uit na afscheid nemen van familie bezoek

''Wat een mooie mensen''

Nadat Ramona's familie nog een laatste keer met ''alle bewoners'' op de foto is geweest is het om kwart voor drie weer tijd om afscheid te nemen. ''Hé Ivan, ik kom zeker nog een keer'', laat de man die bij het bezoek aanwezig is weten. ''We zullen goed op haar letten'', aldus Rowena. Ramona zegt haar familie over drie/vier maanden weer te zien en neemt afscheid van haar moeder. ''Over drie vier maanden zie ik je weer''. Haar moeder is emotioneel. ''Niet huilen'', zegt Ramona. Ramona's moeder is trots op haar. Oma zegt dat ze zal blijven kijken en er worden weer heel wat kussen en knuffels uitgedeeld. Zodra de auto wegrijd gilt Ramona haar familie na. ''Doei, i love you. Doei''. Als ze terug naar de loods loopt staan de anderen haar op te wachten. ''Wat een mooie mensen'', aldus Victoria. ''Mijn moedertje'', Ramona barst in huilen uit. Ze loopt naar haar slaapkamer gevolgd door Rowena en Victoria en gaat huilend op bed zitten. Rowena knuffelt haar. ''Ze is zo sterk. Ben zo trots op haar. Ze  heeft zo een mooi mens groot gebracht. Je ziet haar snel weer schat'', aldus Rowena. Ramona weet dat haar moeder supertrots is. Het is alleen moeilijk om het weer los te laten.

Gina en Benjamin komen er ook bij zitten. Ramona is blij dat haar familie in Utopia is geweest, dat ze zien wat ze meemaakt. Ramona gaat zo even roken. ''Het is gewoon al de spanning en emotie'', aldus Rowena. ''Ik ben een beetje verliefd op je oma'', zegt Benjamin lachend. ''En je hebt zo'n lieve moeder ook. Leuke mensen, hele lieve mensen''. Ramona zegt dat ze ook niet verdrietig is. Ze vind het gewoon fijn dat ze haar familie heeft gezien en dat komt er nu gewoon even uit. ''Mijn oma is een chille gast hé'', aldus Ramona. ''En ze zijn zo trots op je en terecht ook'', vult Benjamin aan. ''Wat een geweldige moeder en oma echt'', aldus Gabriëlle. Ramona laat weten dat ze het fijn vinden dat Gabriëlle...Ze barst weer in huilen uit. ''O meid ik weet het scheet. Je moeder is zo vreselijk trots op je. Je moet doorgaan'', vind Gabriëlle. Ramona laat weten dat ze fijn en eerlijk gepraat hebben. Er kwamen veel vragen over Bas. Daar is verwarring over en dat snapt Ramona ook wel. ''Het is allemaal eigenlijk heel positief'', laat ze weten. Er volgt een streamlock. ''Hoe voel je je'', vraagt Gabriëlle na de streamlock. ''Ik moet heel even bijkomen'', antwoord Ramona


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.