''Gelukkig gaat er bij jullie nog niemand dood voor de sensatie'' ~ Utopia Gekte

12/23/2015

''Gelukkig gaat er bij jullie nog niemand dood voor de sensatie''

Post voor Gabriëlle en Bjorn

We zijn vandaag weer wat later met onze berichtgeving omdat we de hele ochtend niet thuis waren, maar het lijkt er op dat we niet erg veel gemist hebben. Vanochtend konden we nog net een klein stukje van een post moment meekrijgen. Laten we daar dus maar mee beginnen. Om zeven over negen zagen we Naomi naar de brievenbus lopen. Ze komt terug met twee flinke stapels post. Post voor Bjorn en post voor Gabriëlle. Naomi overhandigd hun de stapels post en wenst ze veel plezier. Ook vraagt ze nog even of de twee iets willen drinken, maar dat aanbod slaan ze af. ''Nee, ik ga meteen lezen'', aldus Gabriëlle. Er volgt een lange stilte. Beide bewoners laten weinig los over hun post. Bjorn opent als eerste een brief van zijn moeder. Zijn moeder schrijft op dierenpapier want het oude briefpapier moet op. Bjorn is vergeten iedereen fijne kerstdagen te wensen, maar grijpt zijn kans om dat alsnog te doen. Zijn familie kijkt waarschijnlijk toch op dat moment omdat Bjorn zijn post moment heeft. ''Happy new year''.

Gabriëlle krijgt in haar post foto's meegestuurd. ''Kijk hij is groot geworden. Dat gaat hard hé. Wauw wat groot'', laat ze weten terwijl ze een foto van een klein jongetje laat zien. Bjorn leest uiteindelijk toch wat tekst voor uit zijn post. ''Ik neem tv uitzendingen met een korreltje zout. Als het echt alleen maar leuk en gezellig was word tv te saai. Het is net GTST, gelukkig gaat er bij jullie nog niemand dood voor de sensatie'', zou zijn moeder geschreven hebben. ''Ik heb je trouwens zien dweilen, maar wel ondertussen met de dweilstok op Rowena's bil zien slaan'', is nog een zin uit zijn post. Voor de rest blijft het voornamelijk stil totdat Gabriëlle zegt geen post te hebben ontvangen van haar moeder. Haar moeder zou afstand van haar hebben genomen. Gabriëlle vind het dom, is teleurgesteld en snapt er niks van. 

Voor de rest gebeurd er om tien voor half tien nog niet zoveel. er zijn nog maar een paar bewoners hun bed uit. Rowena, Naomi, Victoria, Bjorn, Gabriëlle en Ivan. Ivan en Naomi zijn natuurlijk al vroeg richting de koeien geweest om die weer netjes te verzorgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.