Ook Stefanie in gesprek met Ramona ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Ook Stefanie in gesprek met Ramona

''Bas is alleen leuk voor de mensen hier buiten''

Ramona heeft al gesprekken gevoerd met Wim en Bas, maar ook Stefanie is genomineerd. Hoog tijd voor Ramona om dus ook nog snel een gesprek met haar te voeren. Ze gaan samen in de lounge zitten om rustig te kunnen praten. Stefanie vind praten moeilijk, is bang om te falen en vertrouwd mensen niet zo. Ze vertelt onder andere dat de stamppot avonden nu goed lopen. Ze hebben al meerdere eet gasten gehad. In Stefanie's hoofd is het altijd heel druk, maar dat zien mensen natuurlijk niet. Ramona vertelt dat ze de Borderline academie deels heeft gezien. Stefanie geeft aan dat ze al heel erg gegroeid is in Utopia. Hier kan ze al serieuze gesprekken hebben. Ook vertelt ze dat Ivan haar heeft aangeboden om samen op zoek te gaan naar een therapie om Borderline beter onder controle te krijgen. Stefanie wil ook nog graag aandacht geven aan mensen met Alzheimer. Ze vertelt dat haar oma in een best ver stadium is daarmee. Ze zou het dus mooi vinden om daar iets mee te doen.

Volgens Ramona willen de bewoners Stefanie niet kwijt, ze willen dat ze groeit. Angela laat haar keuze van meerdere dingen afhangen. 1/3e de keuze van de groep en 2/3e haar eigen keuze. Stefanie zegt te weten dat veel mensen haar niet weg willen hebben. Ook weet ze te vertellen dat veel mensen Wim niet weg willen hebben en bij Bas zouden het er maar een paar zijn volgens Stefanie. Stefanie laat weten morgen samen met Naomi en Ivan naar de koeien te willen. Niet omdat ze afscheid aan het nemen is, maar voor het geval dat. Het gesprek is al snel weer voorbij. In het kantoortje laat Ramona weten dat het een moeilijke keuze is. Van deze drie personen wil ze eigenlijk niemand naar huis hebben. Om tien voor elf zien we Stefanie en Rob ook nog even samen op het rokersbankje. ''Wim kan veel'', laat Stefanie weten. ''Wim is broodnodig. Bas is alleen leuk voor de mensen hier buiten'', vult Rob aan. Volgens Stefanie kan Ramona om Bas lachen. ''Wat er ook gebeurd kan het haar niet kwalijk nemen''. Stefanie denkt vanavond in de wellness te gaan slapen. ''Je mag mee gaan als je dat wil... Gewoon als vrienden''. Maar Rob zegt en schud nee. Stefanie gaat er dus maar niet over door. ''Het komt wel goed hoor'', laat ze weten over de eliminatie van morgen. ''Dat zien we morgen wel. Het komt sowieso goed'', sluit Rob af. Stefanie is in ieder geval van mening dat ze hier nog niet klaar is.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.