Ook Bas word ondervraagd en Cees kraakt Angela af ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Ook Bas word ondervraagd en Cees kraakt Angela af

Gesprekken voeren

Ramona heeft eerder deze avond Wim al ondervraagd, maar niet veel later om iets over half acht moet ook Bas er aan geloven. Bas vertelt van wie hij stemmen heeft gekregen en waarom. ''Als je blijft wil je Baas Beach en de dieren doen?''. Bas vertelt dat hij een apres ski hut wil beginnen. Nog steeds gewoon Baas Beach, maar met het hout van de hindernisbaan die toch niet gebruikt word wil hij er omheen gaan bouwen en een hele grote parasol die open en dicht kan. ''Wanneer is voor jou je doel bereikt hier?'', vraagt Ramona verder. ''Als ik afgetraind ben'', laat Bas weten. En dat terwijl hij nog steeds veganistisch is. Dat zou een mooie boodschap zijn om naar buiten te brengen vind hij. ''Gruwelijk'', reageert Ramona. Ramona zegt zich weleens af te vragen of het echt is met Bas. Hij brengt een bepaalde sfeer en zorgt voor een bepaald balans, maar soms lijkt het alsof hij zich er niet bewust van is. Ramona vraagt zich af of hij net doet alsof, of dat hij weet dat het zo is. Bas zegt dat hij het soms door heeft en soms niet. Ramona vraagt waarom Bas op Wim heeft gestemd. Bas legt uit dat hij vind dat Wim lelijk doet tegen de nieuwkomers. Rowena, Armanda enzovoort. ''Stel Wim gaat naar huis, wie gaat er dan bouwen?''. Volgens Bas word het dan sowieso wel door een ander opgepakt. Ivan en Mark zijn handig en Bas zijn eigen projecten bouwt hij zelf. ''Voor Wim hebben we ook zonder bouwer gezeten''.

Ook Stefanie komt ter sprake. ''Denk je dat Stefanie die schakeling hier kan maken'''. Volgens Bas is die schakeling al gemaakt. Ze heeft een grote stap gemaakt met haar Borderline academie. Ramona zegt het moeilijk te vinden. Kiezen tussen persoonlijk en bv. Het laatste wat ze wil is dat het bedrijf failliet gaat. Bas zou het draaiende houden met Baas Beach en het tekenen gaat ook wel goed merkt hij nu. Al is dat tekenen meer uit noodzaak geeft Bas toe. Hij wil de kosten van zijn projecten dekken met de verkoop van zijn tekeningen. Ramona laat weten Bas tof te vinden. Ze vind persoonlijke groei belangrijker in Utopia dan geld. Ramona vind het ook fijn dat ze er geen pusherig gevoel bij krijgt. Ook dit gesprek komt weer ten einde, maar niet veel later is Ramona al weer in gesprek. Met Cees, een niet genomineerde. Het gesprek gaat ook niet over de stemming van morgen, maar over Angela. Cees loopt haar ongegeneerd af te kraken. Zo begint hij over Angela's drankgebruik tijdens het pokeren. Is hij van mening dat ze bijna niks gedaan heeft en dat wat ze gedaan heeft nergens op sloeg. En dat ze naar zijn idee haar thuis situatie in Utopia na wilde bouwen. Ook is Cees niet te spreken over haar gedrag tijdens het koken. Ze nam namelijk niks van hem aan toen hij haar er op wees dat ze de party pan kon gebruiken om iets te maken en Angela het liever op een andere manier deed.  Ook lijkt hij haar verhalen niet te geloven. ''De uitgeverij stelde niet zoveel voor''. Cees kan er naar eigen zeggen zo doorheen prikken.

Verder gebeurden er deze avond ook nog wat kleinere dingen. Naomi en Stefanie zijn bijvoorbeeld weer samen naar de koeien geweest. Bjorn en Rowena zijn samen aan het zingen in de studio en ook Bas en Mark oefenen hun zangkunsten. Alleen die laatste twee doen het in de gym waar niemand ze kan horen of zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.