Onbekende werker op het terrein. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Onbekende werker op het terrein.

Frituurpan-gate.

Na een avond flink werken zien we Nicole deze ochtend nog niet op het toneel verschijnen. In plaats daarvan zien we Cees en Ramona de enorme pannen schoonmaken die Nicole gisteren heeft gebruikt. Ze hebben behoorlijk wat moeite met het schoonmaken van de pannen en moeten dan ook flink hard schrobben en schrapen. In Le Luifel ziet het er inmiddels een stuk schoner uit want het frituurvet is weer vervangen. En er is nog geen goed nieuws: De frituurpan doet het volgens mij nog steeds niet. Al zien we wel twee pannen aanstaan en pruttelen. Wat er precies aan de hand is blijft de vraag, maar dat maakt verder ook niet uit. Het obesitas festijn van vanavond kan vast wel doorgaan! ''Ik heb al tientallen mensen gebeld. Gewoon ff afwachten'', laat Mark weten aan Gabriëlle.

Buiten bij het terrein zien we plotseling een onbekende man werken op het terrein. Hij verschijnt twee keer kort in beeld bij Mark en Wim op de achtergrond maar we zijn te laat om een screenshot te kunnen maken. Wat hij precies aan het doen was weten we niet. We zagen hem in ieder geval bij een wit bestelbusje met een moker op de grond slaan.

Iedereen die wakker is lijkt hard te werken momenteel op Bas na. We zagen hem net nog achter de computer zitten maar inmiddels loopt hij een beetje verdwaald rond in zijn eigen huis. Het lijkt er op dat hij maar eens aan zijn ontbijt gaat beginnen.

Update: De frituurpan werkt dus gewoon weer zoals we al zagen. Er zijn niet meer dan de twee pruttelende frituurpannen die al in beeld waren. :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.