''O je wilt hem alleen krikken'' ~ Utopia Gekte

12/31/2015

''O je wilt hem alleen krikken''

Bas wil niet dronken op tv

Goedemiddag op dag 730 van het Utopia avontuur en ook meteen de laatste dag van het jaar 2015. We hebben vandaag nog niks geschreven, laten we daar maar eens verandering in gaan brengen en laten we beginnen met wat er de afgelopen avond en nacht nog gebeurd is. Eerder op de avond om tien over half negen zagen we Naomi en Benjamin bij de koeien. Ivan gaf later aan dat hij het vergeten was, maar dat maakt niet uit want de diertjes zijn alsnog goed verzorgd. Om kwart over elf zien we Bas met Cees praten in de slaapkamer. Bas had echt niet verwacht dat hij bijna de helft van de publieksstemmen zou hebben. Hij vind het onwerkelijk. ''Bizar veel'', is Cees het met hem eens. ''Daar kan je trots op zijn jongen''. Bas zegt dat hij voor zijn gevoel de winnaar is. Voor zijn gevoel had hij sowieso al gewonnen toen hij Utopia binnenkwam.

Om kwart over twaalf zien we Ramona, Rowena en Naomi met zijn drieën op Naomi's bed liggen. Ramona laat doorschemeren toch gevoelens te hebben voor Bas en ze zit er over na te denken om het hem te gaan vertellen. ''Hij heeft een mooie lach dat kan je niet ontkennen'', aldus Rowena. Maar Ramona vind gewoon de hele persoon die hij is mooi. ''Ik wil ook geen relatie hé laten we duidelijk wezen'', laat Ramona weten. ''O je wilt hem alleen krikken'', lacht Rowena. ''Nee'', reageert Ramona. Wel laat ze weten dat Bas haar over haar rug kriebelde. Ze doet het voor bij Rowena. Ook zouden de bedden tegen elkaar geschoven zijn nu en zit Ramona er over na te denken om de bedden weer uit elkaar te halen. ''Zeg het gewoon tegen hem, je hebt niks te verliezen'', aldus Rowena. ''Denk je dat hij gaat schrikken? Of dat hij iets door heeft'', vraagt Ramona. Volgens Rowena zijn ze wel close. Ramona denkt dat Bas er wel hetzelfde over denkt. Ze zijn wel echt maatjes daar. Er volgt een streamlock. ''Ik denk dat hij je mooi vind. Ik vind je ook mooi. Je bent ook mooi'', aldus Rowena.

Om half één zien we Ivan en Nicole de wellness in gaan om daar te gaan slapen. ''Ik kan nu een locatie naar mezelf vernoemen hé'', meld Ivan. Nicole denkt dat hij dan het Cordwood naar zichzelf gaat vernoemen, maar daar lijkt Ivan anders over te denken. Bas zien we inmiddels op de vide liggen bij Gabriëlle. Ze zijn met elkaar in gesprek. Bas laat weten dat of hij nou een goede of een kwade dronk zou hebben hij gewoon niet dronken op tv wil komen. In ieder geval niet hier. ''Er kijken kinderen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.