Niet gezond om zolang van familie en de buitenwereld afgesloten te zijn ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Niet gezond om zolang van familie en de buitenwereld afgesloten te zijn

Rowena wil een levensgroot kartonnen bord

Om vijf voor één is Gabriëlle weer terug in de loods. In de slaapkamer heeft ze een gesprekje met Ramona die op haar bed ligt. Het gesprek gaat over afvallen. Ramona wil afvallen, maar wil wel haar borsten behouden. Volgens Gabriëlle kan dat niet en vallen die automatisch ook mee af. Gabriëlle is zelf een heel stuk afgevallen en is nu tevreden. Ze weegt nu zo'n 100 kilo. Volgens Ramona ziet ze er lichter uit, maar dat komt volgens Gabriëlle ook omdat ze zo lang is. Gabriëlle vind dat ze er nu goed uit ziet. Ze is heel blij, ontzettend trots en vind zichzelf nu ontzettend leuk. Haar borsten zijn ook afgevallen, maar daar lijkt zij geen probleem mee te hebben. Ook over haar kont is ze tevreden. Trots showt ze haar billen aan Ramona.

Boven op de vide hebben Gina en Mark een gesprekje. Gina vraagt hem wanneer ze er precies 16 maanden en 16 dagen in zit. Gina wil namelijk na precies 16 maanden, 16 dagen, 16 uur, 16 minuten en 16 seconden in 2016 het Utopia terrein gaan verlaten, maar ze lijkt ook de langstzittende vrouwelijke bewoner te willen worden, want als Nicole een dag langer blijft weet Gina naar eigen zeggen niet wat ze moet doen. Dan zou ze para worden. Mark zegt dat Gina dan 17,17,17 moet doen. Maar dan moet Gina tot 2017 blijven en dat ziet ze niet zo zitten. Volgens Gina valt er niet mee te sjoemelen. ''Zullen we even gaan douchen'', onderbreekt Mark haar. ''Ik heb al gedoucht'', antwoord Gina. ''Laten we gewoon eerst afwachten wat Nicole gaat doen'', begint Gina dan. Mark denkt dat ze alle drie achter elkaar vertrekken. ''Waarom zou je langer blijven dan vijftien maanden'', merkt Mark op. ''Ik verklaar jullie ook voor gek dat je hier bijna twee jaar wil zitten''. Gina denkt ook niet dat dat gezond is. ''Jij wil toch ook 16-16-16'', reageert Mark. ''Dat is maar één maand langer dan vijftien maanden'', beredeneert Gina. Volgens Gina is het niet gezond om zolang van je familie en de buitenwereld afgesloten te zijn. Gina denkt dat je er dan een klein tikkie aan overhoud. Er volgt een streamlock.

Ook beneden is er inmiddels weer een gesprek gaande. Dit keer tussen Rowena en Ramona. Ze hebben het over de campagne die ze willen gaan voeren. Ze willen foto's maken en niemand erbij betrekken. Zelfs Naomi mag het niet weten en ze dus ook niet helpen. Ze verzinnen dat ze zogenaamd foto's gaan maken voor hun bezoek. Rowena zat te denken, maar dat gaat weer geld kosten om een levensgroot bord een kartonnen bord te laten maken. ''Gruwelijk'', vind Ramona die een vrolijk dansje doet. De twee worden gestoord en moeten dus noodgedwongen hun gesprek staken. Zodra de anderen weer weg zijn praten ze rustig verder. ''We gaan dik campagne voeren. ook wij hebben recht'', laat Rowena weten. ''We gaan ervoor, al is het alleen om de fissa's te zien'', vult Ramona aan. ''Het is voor de fissa's, dat is het'', aldus Rowena.

Om tien voor half twee zien we Rowena en Bjorn stoeien in het woongedeelte van de loods. Bjorn daagt haar uit om door te gaan. ''Nu stoer doen en tof doen. Gisteren zat je zielig te doen'', begint Rowena over het voorval tijdens de stoelendans. Ze grapt dat hij toen lang op de grond bleef liggen en dat ze bijna 112 had moeten bellen voor hem. ''Rowena zenderkamer'', klinkt het niet veel later. Vele bewoners liggen in een deuk en beginnen te gillen. ''Zie je wel''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.