Nicole zal voortaan haar 'smoel' houden. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Nicole zal voortaan haar 'smoel' houden.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij dag 709 van het Utopia avontuur. Vandaag is weer een dag als elke andere dag. De koetjes zijn verzorgd, het zonnetje komt weer op en er is genoeg drama te beleven. Althans, zodra Nicole wakker is en naast Ivan bij de computers gaat zitten hangt er nogal wat spanning in de lucht. Normaal gesproken is de regie daar dol op, maar Ivan en Nicole worden sinds ze gisteren 'ruzie' hebben gehad al de hele tijd in bescherming genomen met streamlocks.

Ook deze ochtend krijgen we weer een streamlock te verduren tijdens het gesprekje wat op zijn minst vreemd is te noemen. Ivan vraagt of Nicole lekker heeft geslapen, maar dat is niet het geval. Ze geeft aan nooit goed te kunnen slapen wanneer Ivan zo raar doet. Ivan geeft maar weinig respons waarop Nicole al snel zegt dat ze niet achterlijk is. Toch is er volgens Ivan niks aan het handje en hij zegt dan ook vrij weinig om ongestoord door te gaan met zijn werkzaamheden. Daar laat Nicole het niet bij zitten en ze geeft dan ook aan dat ze hadden afgesproken om dingen uit te spreken als er iets is. Dat klopt volgens Ivan, maar daar heeft hij weinig zin in als zij direct gaat flippen.

Nicole: ''Het spijt me dat ik je heb lastiggevallen met mijn rotgevoel. Ik zal voortaan mijn smoel wel weer houden''.

Verder... Slaapt een deel van de bewoners nog en gebeurt er eigenlijk vrij weinig. Gina en Bjorn zaten tot heel laat achter de computers vannacht dus ook zij zullen nog wel even uitslapen.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.