Nicole wil een dikke zoen. ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Nicole wil een dikke zoen.

Het is bijna tijd voor de nieuwe inwoners.

Bas en Armanda zijn aan het fitnessen in de gym waar Armanda ook haar billen aan het bestuderen is. Zodra ze dat doet ziet ze dat haar billen nog niet zo strak zijn. Dat wordt nog wat meer squats doen dus! Ivan is met hele andere dingen bezig. We zien hem namelijk achter één van de computers zitten. Hij gooit even in de groep dat iedereen weer wat meer moet gaan doen. Ook wil Ivan vandaag nog de webshop af hebben. Stefanie lijkt zich daar nog niet meteen iets van aan te trekken. Zij zit nog even rustig haar nagels te vijlen.

Niet veel later zien we Ivan met Jeroen bellen. Ivan legt Jeroen uit dat ze 12 en 13 december weer een markt hebben met het winter wonderland thema. Ivan wil eigenlijk dat Jeroen weer langskomt, maar Jeroen heeft daar eigenlijk geen tijd voor. Ook is alles al weg behalve de trein. Het spingkussen en andere dingen zijn al niet meer beschikbaar. Jeroen gaat er toch nog even over nadenken en laat het Ivan nog weten. Na het bellen wil Nicole een dikke zoen van Ivan. Ivan legt uit dat ze die al heeft gekregen, maar Nicole is het daar niet mee eens. ''Toen was ik nog niet opgemaakt en dus nog niet knap''. Ivan vind haar altijd knap en geeft haar een dikke zoen.

Over 45 minuten is het twaalf uur en komen de tijdelijke bewoners binnen. Stefanie is net als wij allemaal erg benieuwd wie het gaan worden. Benjamin en Bjorn zijn op dit moment de Sinterklaas cadeaus aan het inpakken. Naomi loopt langs en vind dat Benjamin dit erg goed doet. ''Heb jij in een winkel gewerkt'', vraagt Naomi zich af. ''Nee, ik heb gewoon veel vriendinnetjes gehad en daar is niks aan gelogen'', aldus Benjamin.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.