Nicole vind dat ze Utopiaan van het jaar moet worden. ~ Utopia Gekte

12/09/2015

Nicole vind dat ze Utopiaan van het jaar moet worden.

Cees is niet ongelukkig in Utopia

Cees heeft een gesprek met Bas. Cees geeft aan dat hij er niet ongelukkig van word om de keuken schoon te maken of om andere klusjes te doen. Hij is allang blij dat hij iets te doen heeft omdat hij het anders niet vol zou houden in Utopia. Bas snapt dit wel. Nu Armanda weg is wil Cees die rol een beetje over nemen. Cees vind wel dat de dingen in Utopia allemaal heel traag gaan en daar baalt hij een beetje van. 

Gabriëlle, Ramona en Naomi kletsen ook met elkaar. Gabriëlle geeft aan dat Naomi ook een kans heeft om Utopiaan van het jaar te worden. ''You never know chick'', roept Gabriëlle. Naomi denkt dat die kans niet bestaat. Ramona vind dat ze niet zo negatief moet zijn omdat ze een hele grote ontwikkeling heeft doorgemaakt hier in Utopia. ''Het zou in ieder geval wel leuk zijn'', vind Naomi. Rowena mengt zich in het gesprek. ''De Utopiaan van het jaar is hoe je omgaat met de mensen, het bouwen, de dieren. Ook moet je al je doelen bereikt hebben'', aldus Rowena.

Naomi weet niet of ze het verdient om Utopiaan van het jaar te zijn. Ze heeft nog niet al haar doelen bereikt, maar is wel heel erg trots op zichzelf. Rowena, Gabriëlle en Ramona vinden dat Naomi niet zo bescheiden moet zijn en dat ze echt een hele grote kans maakt om te winnen.

Nicole vind ook dat ze een grote kans maakt om te winnen. ''Ik heb gebouwd, ik heb van alles gedaan. Ik heb het enige echte bouw huis in Utopia gemaakt. Mensen zijn het allemaal vergeten dat is echt zo. Ik vind dat ik alle recht heb om het te winnen'', aldus Nicole. Ramona gaat ervoor zorgen dat ze volgend jaar Utopiaan van het jaar word.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.