Nicole uit haar gedachten: ''Ik weet toch hoe het vorig jaar is gegaan'' ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Nicole uit haar gedachten: ''Ik weet toch hoe het vorig jaar is gegaan''

Nicole wil de ''doekoes'' ook wel

Even geleden was er een vrachtwagen op het terrein met daarop een campagne poster van Naomi. Daarmee roept ze mensen op om op haar te stemmen bij de Utopiaan van het jaar verkiezing. De meesten kunnen lachen om de actie, maar sommige vinden het maar niks. Nicole uitte haar gedachten er net al over bij Gabriëlle, maar is er nog lang niet over uitgepraat. Gabriëlle zegt tegen Nicole dat ze het niet te vaak moet zeggen omdat er anders een sfeertje ontstaat. ''Ik weet toch hoe het vorig jaar is gegaan. Dat is het enige wat ik zeg. Ik hoop dat er niet hetzelfde sfeertje als vorig jaar ontstaat. Het is begonnen met Charlotte die een poster ophing. Tot die tijd was het heel gezellig, maar daarna werd het opeens een spelletje. Mensen werden gewoon akelig naar elkaar. Hier gaan rot opmerkingen over komen''. Nicole vind dat vervelend, maar ze kan het ze op een blaadje geven. Volgens Gabriëlle hangt er toch al een rot sfeer. Hoeveel erger kan het nog worden vraagt ze zichzelf hardop af. Rowena benadrukt dat het maar een spelletje is. ''Voor sommige mensen niet'', reageert Nicole. Maar volgens Rowena weet je van tevoren waar je aan begint.

''Als je hebt gewerkt en vind dat je het verdiend en er gebeuren dit soort dingen. Volgend jaar sta je er heel anders in dan nu'', reageert Nicole. Nicole zegt de doekoes (het geld) ook wel te willen. Dat zou een mooi begin zijn voor haar tattoo shop. ''Je moet gewoon doen wat goed voor jezelf voelt. Wil je campagne voeren dan moet je dat lekker doen'', is Rowena van mening. ''Dat zeg ik ook niet. Ik vind het hartstikke leuk voor die meid'', aldus Nicole. Ze zou zelf ook wel haar foto op een vrachtwagen willen. Volgens Nicole doe je gewoon het hele jaar van alles en de kijker bepaalt vervolgens wie er wint. Nicole zegt dat het voor het merendeel door binnen word bepaald, maar daar zijn de anderen het niet mee eens. ''45% hier'', zegt Bjorn, maar volgens Nicole is het 50%. Vijftig procent bepalen de bewoners. 5% streamers en 45% tv kijkers zegt Nicole. Ramona vind de actie wel grappig, maar Nicole maakt zich er druk om. Naomi staat er inmiddels ook bij en laat weten nu een leuke dag te hebben. ''Je moet het met een knipoog nemen'', aldus Naomi. ''Ik vind het vreselijk enig'', laat Nicole dan weten. De bewoners zijn benieuwd wat nu de volgende actie word. ''Kom er maar eens overheen'', grapt Naomi.Bjorn moet daar alleen maar hard om lachen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.