Nicole stemde op Stefanie omdat ze van haar houd ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Nicole stemde op Stefanie omdat ze van haar houd

''We willen sowieso niet dat ze gaat''

De nieuwkomers zijn inmiddels al een aantal uren in Utopia en laten zich goed zien. Gesprek na gesprek word gevoerd en tussendoor werken ze soms kort aan de surprise die ze nog moeten maken. Om tien voor half zes zien we dat Rowena en Naomi Sinterklaas gedichten aan het schrijven zijn in het Cordwood. ''Een jongen met een scheve neus neemt het leven in Utopia best wel serieus'' is één van de zinnen die Rowena in haar gedicht verwerkt heeft. Zij heeft het lootje van Ivan getrokken en moet dus een gedicht voor hem maken. Het gedicht is niet alleen maar leuk en lief, maar ook grappig bedoeld. Zo noemt ze hem onder andere een tiran in het gedicht, maar vast niet met kwade bedoelingen. Naomi vind het gedicht dat Rowena geschreven heeft leuk en wil zelf ook zo'n soort gedicht. Maar dan zonder het commentaar op diegene zijn neus of wat dan ook. Naomi heeft Bjorn's lootje getrokken en denkt dat Ivan zo'n ''grapje'' wel kan hebben, maar Bjorn niet.

Nieuwkomer Angela is ondertussen aan het helpen in de horeca keuken waar Stefanie en Nicole het avond eten aan het voorbereiden zijn. Angela vertelt dat ze ook de streams wel eens volgde alleen de afgelopen week niet echt. Wel heeft ze nog last minute gekeken wie er genomineerd waren. Stefanie vertelt dat ze elf stemmen gekregen heeft, maar dat de anderen haar niet naar huis willen. ''Waarom kreeg je er dan zoveel?'', vraagt Angela. Nicole besluit daar antwoord op te geven. ''We willen sowieso niet dat ze gaat''. Nicole heeft ook een stem aan Stefanie gegeven maar deed dit omdat ze van Stefanie houd. Dat is tenminste wat ze nu aan Angela vertelt. Gelukkig word er niet alleen maar over de nominaties gekletst. Ook het onderwerp veganisme komt nog even ter sprake. Angela eet thuis zo'n drie keer per week vlees, maar ze zou er niet aan moeten denken om geen kaas, ei, melk of mayonaise meer te mogen eten. Angela vind het ook wel de natuur om vlees te eten, maar minderen kan altijd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.