Nicole probeert een hondje te kopen voor Ivan's verjaardag ~ Utopia Gekte

12/29/2015

Nicole probeert een hondje te kopen voor Ivan's verjaardag

Breng nu jouw stem uit als premium paspoorthouder

Nicole wil een hondje gaan kopen voor Ivan en heeft Mark al om goedkeuring gevraagd. Een hondje aanschaffen kost natuurlijk geld en er voor zorgen kost ook geld. Ze duikt achter de computer om hondjes te zoeken. Ze wil een Duitse Herder kopen omdat Ivan gek was op de hond van Stefanie. Mark zegt dat ze een meerderheid moeten hebben, maar dat iedereen het Ivan vast wel gunt. Volgens Nicole zal iedereen het ook wel leuk vinden om daar een hondje te hebben. Nicole belt met iemand die een hondje verkoopt en vertelt dat ze het hondje aan Ivan cadeau wil geven voor zijn verjaardag. De man laat weten dat de hondjes nu 15 weken oud zijn. Ingeënt zijn, ontwormd, een verklaring van de dierenarts hebben dat ze gezond zijn en een puppypakket met voeding. Nicole is enthousiast, maar kan zelf de hond niet ophalen en de man wil hem niet komen brengen. Nicole moet dus verder zoeken. ''Wat is dat nou voor een nonsens jonge. Voor 350 euro rij je toch even op en neer'', moppert Nicole als ze opgehangen heeft. Ze vind het maar raar.

Nicole zou het liefst een hondje willen adopteren die gered is, maar dat is zo'n gedoe met adopteren, dat het gewoon niet te doen is. Ze belt iemand maar krijgt diegene niet te pakken. Op naar de volgende persoon die wel opneemt. De man laat weten dat er al mensen gebeld hebben voor het hondje en dat die mensen toevallig vanmiddag al komen kijken. Als de hond niet weg gaat kan hij Nicole terugbellen, maar hij gaat er eigenlijk wel vanuit dat de hond weg gaat. Nicole spreekt af om de man later op de dag terug te bellen. De hond naar Utopia brengen zou volgens de man namelijk geen probleem zijn. Als Nicole opgehangen heeft moppert ze weer even verder. ''Waarom zou je niet willen dat jouw pup de beroemdste pup van Nederland word''. Ze snapt het niet. Nicole belt even later toch nog maar een ander iemand, maar ook daar heeft ze niet beet. Ook voor deze hond komt er al iemand kijken en de vrouw denkt dat diegene de hond wel zal meenemen. Nicole lijkt niet op te geven en belt gewoon nog even door. Maar ook bij de volgende persoon lijkt ze geen succes te hebben.

Update 12:46: Nicole lijkt beet te hebben. Een hondje van nu 10 weken oud. De mensen lijken het geen probleem te vinden om de hond 3 januari op Ivan's verjaardag te komen brengen.

Ook is er nog ander goed nieuws te melden. Het is eindelijk zover. Al een aantal dagen is het mogelijk om via sms je stem uit te brengen op de Utopiaan van het jaar, maar vanaf vandaag kunnen de premium paspoorthouders ook hun stem uitbrengen op de Utopiaan van het jaar door middel van een klik op de website. De paspoorthouders hebben maar 24 uur de tijd. Ben je premium paspoorthouder en wil je je stem uitbrengen op je favoriet. Doe dit dan dus snel.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.