Nicole maakt haar excuses aan Armanda. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Nicole maakt haar excuses aan Armanda.

Dochter van een varkensboer.

Hoewel Bas gisteren adviseerde aan Armanda om vooral niet met Nicole te gaan praten doet ze dit toch. Er zitten haar namelijk veel dingen dwars die toch uitgesproken moeten worden. Ik viel er mogelijk middenin en dat geeft niks. Wat Nicole te zeggen heeft is meestal toch niet te volgen en dat blijkt ook wel uit het deel van het gesprek dat ik wel meekreeg nog. Dat is overigens geen persoonlijke aanval of iets dergelijks, het hoort gewoon bij wie Nicole is. :-) Ze ontkent allereerst haar te hebben vergeleken met oud Utopia bewoonster Nicoline. En ook zou Armanda niet aan de hoge verwachtingen van Nicole hebben voldaan. Ze zou ook niet voor Armanda hebben gekozen wanneer ze wist dat alles om haar veganisme zou draaien. Wanneer Nicole ontkent bepaalde dingen te hebben gezegd laat Armanda weten van wel omdat ze er notities van heeft gemaakt. Auw.

Ze heeft het gevoel dat Armanda een muur om zich heen heeft gebouwd waar slechts een enkeling binnen mag komen. Ook begint Nicole over Stefanie die op een bepaald niveau zit en niet verder zou kunnen denken dan dat ze de dochter is van een varkensboer. En dus ook niet nadenkt over dat die dieren wel de hele dag in een hokje zitten. Dit vanwege de stemmen waar Armanda en Nicole zo mee in de maag zitten. Nicole verwijt Armanda dat zij ook gewoon stemmen heeft gegeven omdat mensen niet meedoen met haar veganistische levensstijl.

''Ik wil toch even mijn excuses aanbieden van mijn kant en ik hoop dat we weer normaal door een deur kunnen'', laat Nicole weten. Ook Armanda maakt haar excuses terwijl ze gisteren nog een hele andere toon had toen ze met Bas in gesprek was in de kas. Ze geven elkaar een dikke knuffel, Nicole kijkt even in de camera en laat weten binnenkort ook weer te willen gaan zitten met Armanda om discussie onderwerpen te bedenken voor debatten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.