Nicole is pissig om post van Ivan. ~ Utopia Gekte

12/28/2015

Nicole is pissig om post van Ivan.

De middag moet wel leuk worden.

Ivan is al een tijdje klaar met zijn post en lijkt er intens gelukkig mee te zijn. Nicole daarentegen lijkt de wanhoop nabij. Ze weet niet waar ze het zoeken moet en gaat om de haverklap buiten een sigaret roken. Pogingen om haar frustraties over de post te bespreken mislukken. Ivan heeft het namelijk liever met zijn medebewoners over de vele leuke dingen die hij heeft ontvangen. Slechts enkele secondes heeft Nicole haar zegje kunnen doen, tot Ivan weer vrolijk verder ging met zijn dag. Ook nu zit Nicole weer in stilte een sigaret te roken. Wanneer er iemand naar buiten komt loopt ze direct naar binnen. Ze gaat haar tanden poetsen bij de wastafels en de regie blijft haar volgen.

Eenmaal op de vide leest ze nog maar even een lief briefje van Ivan voor aan Gina. Zij is zichzelf aan het opmaken. ''Wie heeft dat gedacht? Ivan de barmhartige heeft zijn hart verloren aan een blonde vrouw'', vertelt Nicole trots. Ook laat ze weten vandaag een fotoshoot te hebben met Ivan. ''We gaan hele gezellige foto's maken vanmiddag om 1 uur'', laat ze weten. Na een tijdje geven beide dames elkaar een dikke knuffel en vertellen ze hoe gek ze zijn op elkaar.

Nicole lijkt alles van haar af te schudden en dat lukt vooralsnog goed. Toch is het zo goed als zeker dat er nog een gesprekje met Ivan moet worden gevoerd later vandaag. En toevallig wisselt de regie nu ook naar Ivan. Hij is in gesprek met Victoria. Op de andere stream zien we Bas in gesprek met Benjamin over een idee die hij had. Benjamin wil namelijk meer gaan doen met ouderen en eventueel enquĂȘtes versturen om er achter te komen wat ouderen zouden willen doen. Benjamin denkt dat ze het sowieso al fijn zouden vinden als ze even weg zijn uit het verzorgingstehuis. Of ze nou naar de dierentuin gaan of naar Utopia.

Ivan laat een klein stukje uit zijn post aan Victoria lezen. Zijn zus schrijft over hoe super lief en inspirerend ze haar vind.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.