Nicole en Ivan zijn ook zenuwachtig. ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Nicole en Ivan zijn ook zenuwachtig.

De spanning stijgt nu al.

Zo'n beetje alle bewoners zijn inmiddels hun bed uit gekomen en aan een nieuwe dag begonnen. Bas is al direct naar de diertjes in de kas gegaan. Hij geeft ze de nodige aandacht en ruimt de boel een beetje op. Ivan en Nicole zijn achter de computers te vinden en het is van hun gezichten af te lezen dat ze het spannend vinden. We weten allemaal dat Ivan en Bas de grootste kanshebbers zijn om vandaag Utopiaan van het jaar 2015 te worden. Ivan zelf geeft dan ook aan het wel heel spannend te vinden. Nicole geeft een aai over zijn arm en ze kussen elkaar. Ook voor Nicole is dit een hele spannende dag. Niet omdat zij zelf kans maakt op de titel. Maar omdat ze van harte hoopt dat Ivan gaat winnen in plaats van Bas. We weten allemaal hoe het gezicht van Nicole er uit gaat zien wanneer Bas wint. En vele Utopia kijkers kunnen niet wachten om dat moment live mee te maken. Of zij van een koude kermis thuis komen ontdekken we pas later vandaag!

Alle naambordjes met foto hangen in ieder geval al aan de muur. Verder gebeurt er nog altijd weinig. Iedereen is nog steeds bezig met wakker worden en opstarten. Ze zijn ook al erg vroeg opgestaan voor hun doen. ;-) Ramona heeft zichzelf zojuist weer gewogen en krijgt complimenten van Cees. ''De kop is er af. Goed hoor, je bent nog maar 2 weken bezig'', laat hij weten. Ze is weer 1,5 kilo afgevallen dus daar mag ze zeker trots op zijn. Het gaat misschien niet zo snel als ze zelf zou willen, maar het blijft onwijs knap als je weet af te vallen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.