Nicole bied haar excuses aan aan Bas ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Nicole bied haar excuses aan aan Bas

Elke keer de neiging om hem de schuld te geven

Vandaag heeft Nicole meerdere keren duidelijk haar mening laten horen over Bas. Volgens Nicole doet Bas niks in Utopia. Heeft hij geen toevoeging aan de groep en er werd duidelijk dat ze liever hem had zien gaan dan Stefanie. Ze houd niet van oneerlijkheid en vind het absoluut niet eerlijk wat er gebeurd is. Nadat ze dus meerdere keren achter zijn rug om tegen anderen heeft vertelt wat ze van Bas vind lijkt ze toch van gedachten veranderd te zijn. Om tien voor half zeven zien we haar in de keuken staan en als Bas langs komt lopen spreekt ze hem aan. Nicole wil namelijk graag haar excuses aanbieden. Ze heeft naar eigen zeggen elke keer de neiging om Bas de schuld te geven van dingen. ''Dat Stiff weg is is jouw schuld'', zegt ze sarcastisch. 

Nicole laat weten dat ze vandaag heel kut vond. Het is niet dat ze wil dat Bas weg gaat. ''Maar je had mij wel liever zien gaan?'', vraagt Bas. Nicole laat weten dat ze van alle mensen die nu op de bank zaten het minst met Bas had. Nicole was er kapot van. ''Maar dat is niet jouw schuld, het is mijn schuld''. Bas zegt het jammer te vinden want hij had juist niet het idee dat dat zo was. Hij dacht dat hun juist wel een goede band hadden. ''Ik zie je nooit. We praten weinig, maar dat komt ook van twee kanten'', laat Nicole weten. Ze weet ook niet waarom het zo is, maar vind het wel jammer. ''Je bent een bedreiging. [...] Ik wil niet teveel met je omgaan want anders word Ivan jaloers. [...] Ik moest het even kwijt'', laat ze weten. ''Oké dan'', sluit Bas af. Daarna loopt hij naar buiten om het er op het rokersbankje nog even over te hebben met Cees. Bas denkt dat het voortkomt uit onzekerheid en jaloezie.

Voor de rest is er tot nu toe niet zo veel meer gebeurd in Utopia. De bewoners hebben natuurlijk weer gezamenlijk gegeten en op dit moment om tien over half acht is Ramona druk bezig met het klaar maken van haar nieuwe slaapplek. Het bed waar eerst Stefanie sliep is nu namelijk het bed van Ramona en moet dus ook weer netjes opgemaakt worden.



2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.