''Natuurlijk wil ik winnen, maar ik kan niet op mezelf stemmen'' ~ Utopia Gekte

12/14/2015

''Natuurlijk wil ik winnen, maar ik kan niet op mezelf stemmen''

Ivan verdiend het omdat hij Utopia is

Net hadden Mark en Bas nog een gesprek over de Utopiaan van het jaar verkiezing, maar ook Gabriëlle en Nicole hebben het er over. Nicole vind namelijk dat Ivan het verdiend omdat hij Utopia is. ''We zijn allemaal Utopia'', reageren Gabriëlle en Naomi, maar daar is Nicole het niet mee eens. ''Nee, niemand heeft zoveel hart voor de zaak als hij. Hij werkt er hard voor, vind het belangrijk hoe we Utopia naar buiten toe brengen. Hij ziet het niet als reality, er is niemand die het zo ziet''. Gabriëlle vraagt of dat niet een beetje obsessief is. ''Ja'', reageert Nicole, maar Nicole vind dat juist mooi. ''Het gaat hem aan zijn hart. Hij heeft hard gewerkt, het meeste neergezet van iedereen hier'', laat ze weten. ''Dan is je keus duidelijk. [...] Eigenlijk wil jij toch ook winnen'', vraagt Gabriëlle. ''Natuurlijk wil ik winnen, maar ik kan niet op mezelf stemmen dus dan is het makkelijk hé'', reageert Nicole. Ze gunt het Ivan heel erg. Gabriëlle zegt het Ivan ook heel erg te gunnen. ''Daar niet van''.

Gabriëlle denkt alleen dat er verschillende categorieën zijn zoals dat je komt en Utopia kan zijn of dat je komt en je ding doet en daar Utopia ook mee helpt. Nicole verdeeld het zelf in drie delen. ''De samenleving, de BV en goede doelen''. Zo ziet ze het nog steeds. ''Degene die wint moet in alle drie de aspecten bijgedragen hebben. Als je veel geld verdiend dikke prima, maar als je een rot vent bent en niks doet voor de samenleving, niks bijdraagt en ook geen statement naar buiten wil uitdragen vind ik niet dat je het verdiend. Wel als je bij alle drie de dingen bij wil dragen, en dat zijn er meerdere'', legt Nicole uit. Zodra Ivan aan komt lopen en bij Nicole achter de computer gaat zitten stopt het gesprek. Het is nog even afwachten wie uiteindelijk echt daadwerkelijk de Utopiaan van het jaar zal gaan worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.