Naomi voert campagne. Nicole en Ivan kunnen het niet waarderen ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Naomi voert campagne. Nicole en Ivan kunnen het niet waarderen

Met een campagne poster op een vrachtwagen

We schreven al dat er iets spannends te gebeuren stond. om ongeveer tien over één kwam er namelijk een vrachtwagen luid toeterend het terrein oprijden. ''Wat is het? Een nieuwe inwoner'', vraagt Nicole die samen met Ivan op het rokersbankje zit. ''What the fuck'', roept Nicole als de vrachtwagen blijft toeteren. Opeens horen we allemaal gegil en gejoel van Naomi. ''Woooooow. Blow blow blow. Fucking vet man. Hij is echt kapot vet man. Super vet echt wel''. Achterop de vrachtwagen hangt een gigantische poster van Naomi. ''De campagne is begonnen'', laat Rowena weten. ''Echt heel vet dammit'', roept Naomi. Ze lacht en vind het echt vet. ''Op een vrachtwagen door heel Nederland'', lacht ze. ''Het is duidelijk! S*ks verkoopt'', horen we Nicole zeggen. '''Let the games begin, Stem op mij voor playmate voor het jaar'', grapt Rowena. Naomi wil met de vrachtwagen op de foto en rent snel naar binnen om haar camera te pakken. ''Hij is echt vet. Serieus!''. Ivan en Nicole zijn ondertussen terug gelopen naar het rokersbankje en praten daar over de campagne actie van Naomi die ze niet echt lijken te waarderen. ''Ik dacht er is iets leuks'", zegt Nicole. "Leuk voor die meid", gaat ze verder. ''Sommige mensen bouwen een Utopia op, andere mensen maken een poster. Zo ieder zijn ding'', aldus Ivan. ''Met je hoofd op een vrachtwagen'', horen we Cees zeggen die ook aan komt lopen. "Laten we het vooral gewoon gezellig houden'', merkt Nicole op. ''Sowieso'', reageert Ivan.

Naomi vind het echt leuk en is dol enthousiast. ''Je mag er in gaan rijden. Promotie maken'', laat Naomi aan de chauffeur weten. ''Ik mag er echt op rijden. Ik heb nog mijn vrachtwagen rijbewijs'', komt Cees tussendoor. Bas heeft de foto inmiddels ook ontdekt en kan er wel positief naar kijken. ''Ik ga even een stift pakken'', grapt hij. Nicole die inmiddels weer in de loods is laat aan Gabriëlle weten dat er nu drie mensen sacherijnig op het rokersbankje zitten. Gabriëlle neemt het niet zo serieus en vraagt zich af of dit niet gewoon hetzelfde is als zeggen dat je wil winnen. ''Iedereen mag toch zelf weten hoe die het doet''. Maar Nicole is niet echt blij. ''Dit is hetzelfde als vorig jaar met Charlotte. Je krijgt er een spanning van''. Gabriëlle zegt geen spanning te voelen, maar volgens Nicole hebben anderen dat wel. ''Iedereen wil toch winnen'', reageert Gabriëlle, maar ook daar denkt Nicole anders over. ''Sommigen willen het gewoon voor zich laten spreken. Nu krijg je het spelletje en hebben ze het gevoel dat ze ook iets moeten doen. Vorig jaar met Charlotte precies hetzelfde. Een kut sfeer krijg je ervan en onderlinge spanningen''. Nicole vind het vervelend en zonde. En wie er wint zal haar een zorg zijn. Het gaat haar niet om de vrachtwagen. Het gaat haar er alleen om dat de sfeer gaat veranderen. ''Mark my words''.

Naomi vind de foto in ieder geval heel erg mooi en is nog steeds dol enthousiast. ''Dat hebben ze vet goed gedaan''. Gelukkig kunnen de meeste andere bewoners er gewoon om lachen. Mark vind het bijvoorbeeld echt top. ''Dit is leuk'', zegt hij. Ze zit in ieder geval niet aan spullen van oud Utopianen. Naomi vertelt dat ze eerst een helikopter wilde doen, maar ze dacht nou... Volgens Mark word het nu wel spannender. Meerdere mensen gaan er nu echt voor. Wim vind het ook een leuke actie. Gelukkig maar want Naomi was bang hoe de anderen er op zouden gaan reageren. ''Nou ga hier maar overheen. Bedenk maar wat. Het is aan'', roept Naomi. Ivan is ondertussen weer aan het werk gegaan, maar kan de actie nog niet echt loslaten. ''En ik maar werken. Er is er maar één die het kan maken''. Naomi neemt op dat moment weer afscheid van de chauffeur. Hij zegt rond te gaan rijden met de vrachtwagen en Naomi hoopt dat het gaat werken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.