Naomi vertelt over Giorgio. ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Naomi vertelt over Giorgio.

Een houten kerstboom

Gabriëlle, Rowena en Bas zijn aan het fitnessen. Zo te zien hebben ze er zin in! De muziek staat aan en ze motiveren elkaar. Rowena gaat zo wat krachtoefeningen bedenken voor haar en Gabriëlle. Achter de computer zitten Armanda en Ramona die ondertussen met elkaar kletsen. Ramoa wil graag met kerst heel veel glitters en een mooie jurk aan. Armanda is het hier mee eens. ''En wat vind jij nou heel belangrijk in het leven'', vraagt Ramona zich af. Armanda geeft aan dat ze liefde wel heel belangrijk vind.

Even later zien we Ramona met Naomi over Giorgio praten. Naomi legt uit dat ze wel echt verliefd op hem is/was. Ze krijgt nog steeds elke maand een brief van hem. Ramona vind dit erg leuk voor haar. Ze vertelt dat ze hem nog een keer tegen is gekomen toen hij net uit Utopia kwam. Naomi moet er om lachen.

De buren zijn inmiddels ook in Utopia om een kerstboom te komen maken. Het is de bedoeling dat het een houten kerstboom word met dus houten planken. Naomi vind dit super leuk en gaat de mannen ermee helpen. Ook Ivan gaat meehelpen. Als het af is gaat Naomi zelf een ster maken om erbij te doen en ook komt er natuurlijk een mooie piek.

Ramona is benieuwd hoe de ideale kerst voor Rowena eruitziet. Rowena geeft aan dat ze van een witte kerst houd. Familie, sneeuw, ijs en een dinertje. Cees komt erdoorheen en beweert dat er maar zelden een witte kerst is in Nederland. ''Echt niet! Dat is niet waar'', roept Rowena. ''Dat is wel waar, ga maar op google kijken. Het komt maar zelden voor'', laat Cees weten. De discussie gaat nog even door totdat Rowena roept: ''Nou ik wil alleen maar zeggen dat ik ongesteld moet worden''. ''Dat verklaard een hoop'', aldus Cees. Alle drie moeten ze er om lachen.

Ramona is wel benieuwd hoe ze iemand herdenken met kerst. Cees legt uit dat er kaarsjes komen en dat er een mogelijkheid komt om even terug te denken aan 'toen'. Ramona vind dit een mooi idee en is daar blij mee. Ook komen er dan natuurlijk cadeautjes.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.