Naomi in uitdagende ''outfit'' op de foto ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Naomi in uitdagende ''outfit'' op de foto

Evenement gecanceld door niet nakomen afspraak

Deze middag zagen we Cees en Naomi achter de computer zitten. Cees heeft weer zelfgemaakte natuur foto's op de website gezet. Naomi bekijkt ze en laat weten het leuk te vinden. Als we een kijkje op de website nemen zien we dat de foto's van de eerste en tweede winterwonderland markt er inmiddels ook opstaan. Vele kijkers hebben al gevraagd waar ze die foto's konden vinden. Cees is even later aan de telefoon. Hij maakt een afspraak voor maandagmiddag om drie uur. Hij krijgt dan drum les en de man laat weten dat hij potten en pannen mee neemt. De man speelt zelf ook in een band genaamd de ''dirty daddies''. Wel heeft de man maar één drum kit, maar dat hoeft niets uit te maken. Voor Cees is het allemaal nieuw, maar volgens de man die hem les gaat geven gaat het helemaal goed komen.

Benjamin zien we om iets voor vijf in de horeca keuken staan waar hij eten aan het maken is en Gabriëlle en Naomi zijn de wellness ingedoken om daar foto's te maken. Naomi wil campagne voor zichzelf gaan voeren en heeft daar nog foto's voor nodig. Naomi poseert in een kort topje en een kort broekje met een vest in haar mond die dan voor haar lichaam valt zodat het lijkt alsof ze daarachter niks aanheeft. In haar hand heeft ze bokshandschoenen en zo wil Naomi dus op de foto gezet worden. Naomi vraagt na afloop nog even bevestiging bij Gabriëlle, ze vraagt zich af of het wel kan, maar Gabriëlle vind het ''echt dope''. Naomi's campagne foto is dus klaar en daar kan ze nu verder mee aan de slag. ''Ik zal ze laten zien dat ze het niet zo serieus moeten nemen''.

Verder is er vandaag nog een interessant mailtje binnen gekomen. Het gemaskerde bal dat eigenlijk zaterdag plaats zou gaan vinden is afgelast. Niet alleen door een te lage opkomst wat Bjorn gisteren in het spoed centraal vertelde, want uit een e-mail die vandaag binnen is gekomen blijkt dat Bjorn zelf bepaalde afspraken niet na is gekomen. Mark en Wim ontdekken de mail van de pianoshow die zaterdag zou komen optreden. Er zijn mondelinge afspraken gemaakt door Bjorn waar niet aan is voldaan. Bijvoorbeeld dat Bjorn een aantal promo video's zou maken van tevoren. Op deze onprofessionele manier wil de piano show niet werken op opdraaien voor eventuele kosten. "Die promo filmpjes moeten wij toch maken? Dan heeft Bjorn het dus niet gedaan terwijl hij gisteren staat te vertellen dat wij er als groep niet genoeg aan hebben gedaan'', merkt Mark op. Wim laat weten dat het met de maskers precies hetzelfde verhaal is. Die hadden er vorige week ook allang kunnen zijn.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.