Naomi gaat op spectaculaire wijze campagne voeren voor zichzelf ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Naomi gaat op spectaculaire wijze campagne voeren voor zichzelf

Flyers laten droppen boven het Utopia terrein

Het is niet onopgemerkt gebleven dat vele bewoners al druk bezig zijn met de Utopiaan van het jaar verkiezing die er weer aan zit te komen. Er worden vele gesprekken over gevoerd en sommige bewoners zijn al bezig om campagne voor zichzelf te voeren of zijn bezig dat op te starten. Zo ook Naomi. Om tien voor vijf zien we Naomi buiten staan met de telefoon aan haar oor. Ze wil campagne voor zichzelf gaan voeren door flyers naar beneden te laten vallen boven het Utopia terrein. Ze belt daarvoor met een vliegtuig bedrijfje, maar dat bedrijfje is vanaf volgende week op vakantie tot ergens in Januari en Naomi wil het volgende week plaats laten vinden. Dit bedrijf kan haar er dus niet bij helpen, maar adviseert Naomi om bijvoorbeeld Heli Holland te bellen, dat is een ander bedrijf die de opdracht ook uit zou kunnen voeren.

Naomi loopt de loods weer in om er aan de voorkant weer uit te komen. Meteen doet ze weer een poging, maar dit keer belt ze met de mensen van Heli Holland. Naomi legt uit dat ze bezig zijn met campagne voeren voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Naomi wil campagne voeren voor zichzelf en wil dus heel veel flyers uit een helikopter laten vallen boven het Utopia terrein in Laren. Naomi vraagt of dat mogelijk is en of dat volgende week al zou kunnen. Morgen wil Naomi foto's gaan maken en een flyer laten drukken. Die flyers moet het bedrijf dan vervolgens uit de helikopter laten vallen boven het Utopia terrein. ''Zodat het hier verspreid word en een grote gekte word'', legt ze uit. De man aan de andere kant van de lijn vertelt dat het zeker mogelijk is, maar dat er wel allemaal regels en voorwaarden zijn waar ze zich aan moeten houden. Zo moeten ze bijvoorbeeld toestemming hebben van de gemeente en moet het gebeuren binnen de daglicht periode. En dat zijn nog maar een paar regels waar ze rekening mee moeten houden. Ook zit er natuurlijk een kostenplaatje aan vast. Naomi vraagt of Heli Holland dat kostenplaatje via de mail op kan sturen naar haar. De man spreekt af dat ze dat gaan doen dus Naomi zal nu de mail af moeten gaan wachten. Ze hangt weer op en loopt de loods weer in.

Verder is er tot nu toe niet zo heel veel bijzonders meer gebeurd. Nicole en Rob hebben samen aardappels zitten schillen in de horeca keuken en Ramona liet weten het maar een saaie dag te vinden. Rowena denkt er anders over. ''Lekker rustig'', vind ze.  Om kwart voor zes zitten de meeste bewoners lekker te eten. Cees is van mening dat ze net zo goed voor de hele groep hutspot hadden kunnen maken, maar dat is dus niet gebeurd ondanks dat Cees eerder ook al aan gaf daar wel trek in te hebben. Nicole en Rob hebben straks eet gasten en alleen voor de gasten is er hutspot gemaakt.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.