Naomi en Rowena zijn flink aan het rappen. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Naomi en Rowena zijn flink aan het rappen.

''Ja, hij is flex hé''

Ramona heeft vandaag veel energie tijdens het sporten. Ze wil echt voor resultaten gaan en is daarom ook blij dat ze gister niks vets gegeten heeft ondanks dat ze er wel veel zin in had. ook heeft ze veel zin in de academie en het schilderen morgen. Ze heeft het er wel zwaar mee als ze moet gaan fietsen. Gabriëlle vraagt haar wat haar droom man is. ''Ronnie flex'', zegt Ramona. ''Oké dus als Ronnie hier stond ging je wel hard trappen''? Vraagt Gabriëlle zich af. ''Nee, dan stond ik natuurlijk niet te fietsen'', grapt Ramona. Na het fietsen gaat ze met Bas boksen.

Rowena en Naomi zijn aan het oefenen in de studio. Rowena is flink aan het rappen. Naomi vind dat leuk om te zien en samen lachen ze erom. Naomi swingt lekker mee. ''Ik vind het liedje echt zo leuk'', zegt ze. ''Ja, hij is flex he'', roept Rowena trots. ''Kijk eens in de spiegel want je ziet er niet uit. Het liedje nummer 1 nou dan weet je het wel. Doe is gek, doe is gek, doe is gek''. Zijn stukjes van de rap van Rowena. Het hele nummer zullen jullie natuurlijk nog horen tijdens de live in de loods. Zijn jullie al benieuwd?

We schakelen over naar Mark die buiten staat. Het eerste wat we horen is: ''Ja ik kom zo terug. Ik moet poepie doen''. Zodra Mark terug is vraagt hij of zijn haar nog goed zit. Wim kruipt op de grond en is van alles aan het doen. De mannen zijn druk bezig.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.