Naomi en Nicole in discussie over de fotostudio. ~ Utopia Gekte

12/18/2015

Naomi en Nicole in discussie over de fotostudio.

''Dat kan echt niet''

Naomi en Nicole hebben een woordenwisseling. Naomi had tegen Nicole gezegd dat ze het niet leuk vind dat er een zooitje in haar fotostudio word gemaakt. Nicole heeft toen gezegd dat ze er ook niks voor doet en dat het daarom zo'n zooitje is. Naomi vond dit niet leuk en is weggelopen. Naomi loopt later weer terug naar Nicole. Naomi zegt dat ze er een passie voor heeft en dat ze het jammer vind dat mensen nu denken dat het niet zo is. Nicole vind dat dit niet waar is. Ook vind ze het erg koud in haar studio dus ze wil graag een kacheltje regelen.

Ze is haar zin verloren om foto's te maken omdat er elke keer een zooitje van gemaakt word. ''Je moet maar eens een keer gaan schreeuwen dat ze met hun poten van je spullen af moeten blijven. Dat doe ik ook. Ze noemen me een ijskoningin maar dat doet me niks. Niemand heeft het recht om aan mijn spullen te komen en daar moet jij ook maar voor opkomen. Het is wel jou plek, maar je moet ook zorgen dat je er voor staat. Als ik daar in de foto studio naar binnen loop zie ik bekers met zulke lagen schimmel van de chocomelk. Dat kan echt niet'', zegt Nicole. Inmiddels is Naomi de afwas aan het doen met Gina. Gina laat tussendoor een glas kapot vallen. ''Vond je hem niet mooi''? Vraagt Bjorn waardoor Gina moet lachen.

Ramona is aan het repeteren. Ze is in alle rust alleen naar de fotostudio gegaan zodat ze geen last heeft van iemand. Ivan en Rob zijn haar aan het bespioneren. Ze luisteren naar hoe ze zingt en moeten lachen als het niet lukt zoals Ramona wil.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.