Naomi en Gabriëlle ontdekken een groot geheim. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Naomi en Gabriëlle ontdekken een groot geheim.

Bjorn weet nog van niks.

Het is inmiddels half 7 geweest en onder andere Wim is al bezig met het voorbereiden van de academie van vanavond. Over een uurtje begint die namelijk al! ''Een betere wereld begint op je bord'', is het thema van deze academie. Oprichter van de stichting Sea First Foundation Dos Winkel zal zijn kennis over de stand van de zeeën en oceanen met ons delen. Hij is fervent duiker en onderwaterfotograaf en zet zich dan ook met hart en ziel in voor het behoud van al dit moois.

Daarnaast zal stichting Plenty Food aanwezig zijn om uit te leggen hoe we het wereldvoedselprobleem kunnen oplossen. Het antwoord ligt in een eerlijkere voedselverdeling, waardoor niemand honger hoeft te lijden. Met andere woorden: welke gevolgen heeft ons voedselpatroon voor mensen in de derde wereld en hoe gaan we hier verbetering in brengen?

Allemaal ontzettend interessant dus en weer eens iets van een hoger niveau. Buiten het voorbereiden van de academie om gebeurt er dus ook even niet zoveel. Behalve dat Gabriëlle en Naomi als een dolle naar Baas Beach toe rennen nu. Zij zagen Bas en Mark eerder al daar staan en hadden het idee dat ze iets aan het uitvoeren waren. ''Volgens mij deden ze echt niks hoor'', laat Gabriëlle weten. Toch weet Naomi al snel de verpakkingen te vinden! ''What the f*ck'?! Wat is dit?! Valentine's doll?! Dat is zo'n opblaasding'', schreeuwt Naomi verbaasd. Ook Gabriëlle gaat helemaal stuk. ''Gadver, gaan ze hier serieus wat mee doen'', vraagt Gabriëlle zich af. ''Hebben ze serieus een opblaaspop? Daar gaan ze toch niet echt iets mee doen? Even serieus, hoe opvallend is het om dit hier in te gooien. Je weet dat mensen naar Baas Beach komen om shit te pakken en dan zet je het hier. Opblaaspop?! Ik moet bijna kotsen. Wie gaat het gebruiken dan'', aldus Gabriëlle. Naomi gaat ondertussen nog steeds helemaal stuk. Bij Gabriëlle valt opeens het kwartje. Ze had net gezien dat er iets in Bjorn zijn bed ligt. Beide dames sprinten wederom als een dolle. Ditmaal naar de loods.

Rob ligt nog steeds op bed te lezen en zegt ook al te weten wat er onder ligt. De dames leggen de pop snel weer onder de dekens en gaan helemaal stuk. Wanneer Mark naar boven komt lopen verstoppen ze zich snel om het hoekje, maar daar trapt Mark niet in. Hij gaat op bed liggen en de dames verdwijnen zonder iets te verklappen weer naar beneden.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.