Naomi en Gabriëlle noemen Rowena een zwerver ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Naomi en Gabriëlle noemen Rowena een zwerver

Gabriëlle wil een nieuwe bewoner

Om half één zien we Gabriëlle en Naomi een rondje wandelen. Achter de loods beginnen ze over de familie en vrienden die soms aan het hek komen. Als dat gebeurd is Naomi helemaal de kluts kwijt. De vorige keren is ze op haar sokken naar buiten gerend. Helemaal buiten adem. De eerste keer heeft ze zichzelf helemaal omhoog getrokken aan het hek. Ze kende haar eigen krachten niet. Ze heeft zichzelf toen zelfs open gehaald aan het hek. Naomi en Gabriëlle zeggen zich bekeken te voelen. Als de dames verder lopen zien ze Rowena die met Sascha aan het wandelen is. Ze vragen Rowena of ze met hun mee komt lopen. ''Wat is er met haar'', vraagt Gabriëlle opeens. ''Die is loops, tochtig'', laat Naomi weten. Er volgt een hele korte streamlock. ''Wat was er nou'', vraagt Rowena. ''Mag niet'', laat Naomi weten. Ze denkt dat er zo iets komt waardoor de dieren op stal moeten. Ze denkt dat dat het is. ''Als dat het is lieve jongens geef me dan nu een check'', roept Rowena. ''Denk je dat ze op commando werken'', lacht Naomi. ''Ga gewoon lopen, we merken het vanzelf wel''. Bij de poort aangekomen kijkt Gabriëlle of er post is, maar dat is er nog niet. ''Beter komen de sweaters vandaag binnen''. Naomi moet plassen en gaat dus terug naar de loods. Gabriëlle en Rowena lopen ondertussen rustig verder met Sascha.

Wim, Ivan, Mark en Benjamin zien we om tien over half één samen aan de picknick tafel zitten. Gina heeft eten voor de heren gemaakt waardoor de heren nu lekker pauze kunnen houden. Gina is zelf nog steeds druk bezig in de keuken als de heren al van hun lunch genieten. Buiten wil Rowena een stukje dribbelen met Sascha, maar de pony heeft er niet echt zin in en sjokt langzaam mee. Rowena is van mening dat ze dit vaker moeten doen. Gabriëlle begint over de vijftiende inwoner. Ze wil een nieuwe bewoner en denkt dat die in de eerste week van januari komt, maar al snel beseft ze dat dat niet kan in verband met de Utopiaan van het jaar verkiezing. Anders hebben ze geen volledig aantal stemmen, maar hoe wil de nieuwe überhaupt stemmen als die er net is. Rowena laat weten dat Naomi maar lang wegblijft en vraagt zich af of ze ondertussen wat anders is gaan doen. ''Ze lijkt jou wel'', grapt Gabriëlle. Binnen zitten Gina en Nicole inmiddels ook aan tafel bij de heren en niet veel later is ook Naomi weer terug bij de wandeldames. ''Ze lijkt een beetje verdrietig die meid. Misschien wil ze met kerst ook bij haar familie zijn'', laat Gabriëlle weten over het paardje. Rowena denkt dat het halster niet goed zit en kijkt er naar. ''Alsof ik de hond aan het uitlaten ben'', lacht Naomi.

De dames besluiten nog een extra rondje te lopen. ''Zou ze thuis missen'', vraagt Rowena. Naomi laat weten dat Sascha soms bij de koeien ligt, maar dat ze de koeien ook bijt. ''Kapot hard''. Rowena heeft dat nog nooit gezien, maar volgens Naomi gebeurd het echt. Als ze weer bij de poort aankomen blijven Gabriëlle en Naomi staan terwijl Rowena verder loopt met Sascha. De dames plagen Rowena en zeggen dat ze net een zwerver lijkt. Rowena laat weten dat die zwerver dan wel een dure jas heeft. Rowena besluit de dames terug te pakken en noemt ze h*ertjes die staan te tippelen. De dames moeten er om lachen. De regie schakelt over waardoor we de dames niet meer kunnen volgen. ''Naomi zenderkamer'', horen we op de andere stream. Er staat namelijk iets spannends te gebeuren. Daar zo meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.