Na lang wachten kan de dag weer beginnen! ~ Utopia Gekte

12/18/2015

Na lang wachten kan de dag weer beginnen!

Goedemorgen Utopia.

Een goedemorgen en welkom bij weer een dag dichter bij het weekend! Om half 7 's ochtends lag iedereen nog lekker te slapen. Om kwart voor 7 ging er even iemand naar het toilet. Om 7 uur lag iedereen nog lekker te slapen. Om half 8 ook. En om 8 uur 's ochtends zien we ook alleen nog maar slapende bewoners in Utopia. Op tijd opstaan is er al een tijdje niet meer bij in Utopia, mits er een evenement in de agenda staat die vroeg van start gaat. Vandaag is dat overduidelijk weer niet het geval en wacht ik geduldig tot er beweging in de loods komt. Wanneer om 08:06 de verlichting aangaat omdat iemand achter de schermen op een knopje drukt komt er nog steeds geen beweging in de loods. Geen van de 15 mogelijke Utopianen van het jaar pakken 's ochtends vroeg hun ultieme kans om volop positieve aandacht te krijgen op Utopia Gekte. En ook om half negen zien we bijvoorbeeld Naomi nog altijd heerlijk dromen in haar royale en zeer geliefde tweepersoonsbed.

Om 08:33 gebeuren er dan toch echt spannende dingen in het beloofde land. Ivan komt in zijn boxershort uit bed en trekt een broek aan. Vervolgens een trui, een zwarte sok aan de ene voet, een grijze sok aan de andere voet en ook nog eens een paar schoenen. Ondertussen doet hij een plasje achter de blauwe toiletdeuren. Misschien zelfs een poepje, want het duurt wel erg lang. Utopia ontwaakt beste mensen, welkom bij een nieuwe dag vol Utopia avonturen. Dag 717 om precies te zijn. We hebben er weer zin in!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.