''Misschien word ze wel verliefd op één van ons'' ~ Utopia Gekte

12/21/2015

''Misschien word ze wel verliefd op één van ons''

Echt alleen gezoend

Als we om kwart voor vijf weer een kijkje nemen in de (foto)studio zien we dat Cees nog steeds drum les krijgt. Hij telt niet goed of timed niet goed en moet dus meerdere malen een bepaalde handeling opnieuw proberen. Als we even later in de loods een kijkje nemen horen we Ramona aan Victoria vragen hoe ze het tot nu toe heeft in Utopia. ''Leuk'', ze word warm welkom geheten antwoord Victoria. Om kwart over vijf zien we Gina en Naomi samen op de bank zitten. Ze zijn daar lekker creatief bezig met ronde houten schijfjes (zie foto onderaan deze blog). Op de schijfjes schrijven ze korte krachtige woorden zoals ''hope, believe'' en nog meer van dat soort teksten. De schijfjes willen ze morgen tijdens het diner gaan gebruiken als decoratie, of om mee te geven aan de gasten. Terwijl de meiden daar dus druk mee bezig zijn ontstaat er al snel een gesprek. Gina vind Victoria echt wel een leuke meid en vind dat ze die goed uitgezocht hebben. ''Hadden ze haar nou maar eerder naar binnen laten gaan, dan had ik die ruzie niet gehad''. Gina vertelt vervolgens over het douche gebeuren met Mark van een hele tijd geleden. Gina vertelt aan Naomi dat er toen echt alleen gezoend is. Door het douchegordijn konden we niet zien wat er precies gebeurde, maar er waren wel geluiden die iets anders deden vermoeden. Gina heeft daar wel een uitleg voor. ''Als je elkaar dan steviger vastpakt en tegen de muur aan kust. [...] Had ik maar nooit het douche gordijn dicht gedaan. Mensen denken nu van alles, maar er is niks gebeurd''.

Zolang ze het zelf maar weten benadrukt Naomi. ''Niet s*ksen doe ik niet voor jullie hoor, dat doe ik omdat IK het niet wil'', zegt Gina in haar post te hebben geschreven. Naomi laat weten dat je je niet altijd hoeft te verantwoorden. Gina laat weten dat het moeilijk uit te leggen is hoe het in Utopia is. Gina werd er soms moe van en trok het dan niet meer. ''Je gaat op een gegeven moment ook twijfelen. Het ging gewoon supergoed op vandaag na. Maar dat is ook de spanning omdat je weet dat je morgen post krijgt'', aldus Gina. ''Jullie zijn wel veel gescheiden van elkaar'', laat Naomi weten. ''Ja'', reageert Gina. Het kwam door een soort van onzekerheid dat ze zo dicht bij elkaar waren. Nu zijn ze echt veel minder bij elkaar, maar ze vinden het leuk gaan zo, vertelt ze over haar en Mark. ''We hebben ook weer een soort leven verbeteraar om het zo te noemen'', laat Gina weten. Naomi vind Victoria wel heel erg op Benjamin lijken. ''Benjamin kreeg nog net geen org*sme toen ze de liefde omschreef. En toen ze zei dat ze Lesbisch was dacht ik 'ah daar gaat je droomvrouw'. Maar wie weet. Wie weet krijgt hij haar om'', aldus Gina. ''Misschien word ze wel verliefd op één van ons'', vult Naomi aan. Gina denkt dat dat buiten ook wel de ronde is gegaan. ''Ze moet alleen wel wat aan haar haar kleur doen. Het is gewoon geel'', merkt Gina op. Naomi dacht dat ook meteen toen ze het zag. ''Hier kan Gina wel wat aan doen''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.