''Mij maakt het niet zo uit, als Wim en Stiff maar niet naar huis gaan'' ~ Utopia Gekte

12/02/2015

''Mij maakt het niet zo uit, als Wim en Stiff maar niet naar huis gaan''

''Ik zit op de bank, maar ik ga nergens heen''

Terwijl nieuwkomer Angela in de keuken Nicole en Stefanie aan het helpen is met het voorbereiden van het avond eten. Is nieuwkomer Ramona op zoek naar peuken. ''Al is het er maar eentje'', laat ze weten. Ze vraagt bij Cees en Mark, maar weet uiteindelijk pas een sigaret te krijgen als ze Wim aanspreekt. ''Jullie krijgen alles van me terug hoor'', laat ze weten. Ondertussen heeft Angela in de horeca keuken even een onderonsje met Stefanie. Nicole is namelijk ook gaan roken. ''Hoe bevallen je eerste uurtjes?'', vraagt Stefanie geïnteresseerd. Angela laat weten dat het veel relaxter is dan ze had verwacht. Ze heeft veel gekeken en als je dan binnen komt dan denk je iedereen al te kennen. ''Dat maakt het allemaal huiselijker''. Ook valt ze met haar neus in de boter. Ze krijgen meteen allemaal leuke dingen doen. ''Ik moet wel bezig zijn''. Ook denkt ze vannacht als een roosje te slapen. Ze vind het fijn dat ze in het Cordwood mogen slapen zodat ze even haar momentje kan pakken. ''Hoe ben je er onder dat je genomineerd bent. Is het de eerste keer?'', vraagt Angela opeens. Stefanie antwoord dat het voor haar inderdaad de eerste keer is en dat ze gestrest is. Angela kan zich dat goed voorstellen. Ook laat Stefanie weten dat ze er bang voor is, maar daar reageert Angela verder niet meer op.

Om vijf voor zes schakelen we ook maar even over naar de andere stream. Daarop is te volgen hoe Wim, Nicole en Ramona aan het roken zijn bij het rokersbankje. ''Ik zit op de bank, maar ik ga nergens heen'', horen we Wim zeggen. Ramona reageert daar niet echt op. Ze laat weten dat ze verbaasd is over degene die op de bank zitten. Ze snapt dat niemand nu weg wil, iedereen wil het jaar af maken. Er komen nog allemaal leuke dingen nu zoals onder andere de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ramona laat weten dat je kan stemmen op degene waar je het minst mee hebt, maar ze is van mening dat je ook wel een beetje naar de groep moet luisteren. Nicole legt haar uit dat het in principe ook wel meevalt. Alleen toen Mark Rienk wegstemde hebben ze Mark een tijdje genegeerd. Ramona wil morgen iets met theater gaan doen, maar volgens Wim gaat dat moeilijk worden. Morgen komen namelijk ook de buren weer langs. ''Een andere dag dan'', laat Romana weten. Als de drie opstaan om weer naar binnen te gaan doet Nicole een duidelijke uitspraak. ''Mij maakt het niet zo uit, als Wim en Stiff maar niet naar huis gaan''. Wim lacht. ''O jullie hebben dus wel een voorkeur'', reageert Ramona. Kijken naar hoe de groep in elkaar zit en wat mensen voor haar betekenen, dat is voor Nicole het belangrijkste. Wim en Nicole gaan de loods weer in en Ramona loopt door naar de werkschuur. Daar gaat ze verder met haar surprise. Die moet natuurlijk wel af zijn vanavond.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.