''Meestal zijn hun van de andere kant''. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

''Meestal zijn hun van de andere kant''.

Rowena en Naomi babbelen.

Rowena ligt nog lekker op bed en Naomi komt net met natte haren onder de douche vandaan. Terwijl ze beide op een bed liggen of zitten zijn ze in gesprek. Rowena vertelt dat Bjorn een DJ-cursus gaat doen en dat Rowena daarom een MC-cursus wil gaan doen. Een MC is volgens mij iemand die het publiek enthousiast maakt voordat een show begint. ''MC is de shit'', aldus Rowena. Van het ene onderwerp springen ze zo over op het volgende onderwerp. Koninginnedag en nacht. Dan werkt Naomi op de korenmarkt in Arnhem. Rowena kent dat wel en weet dat je goed kan feesten in Arnhem tijdens Koninginnedag, bijvoorbeeld 'bij dat pleintje in het midden'. Rowena vertelt een groot feestbeest te zijn geweest en dat vond ze te gek. Mensen ontmoeten vond ze ook altijd leuk, vooral nieuwe mensen. Naomi beaamt dat en zegt vaak opdrachten eraan over te houden. Zo kreeg ze opeens een opdracht voor publicatie in een magazine. ''Dan heb je een leuke avond en je hebt er een dikke opdracht aan overgehouden. Het uitgaansleven is gewoon leuk. Of nja, het uitgaansleven. Ik ga niet echt uit. Maar je spreekt elkaar aan en ontmoet veel mensen. Achter de bar maak je zoveel mee en weet je alles. Je hebt geen idee wat er allemaal gebeurt'', vertelt Naomi. ''Een leven op rijst en macaroni, drank, feesten, alleen maar snacks. Alleen maar dingen die je af kan halen. Wij aten 's ochtends pas, dan ging ik naar huis. Ik kwam altijd daar. Zeggen ze 'heeey prinses, sambal bij. Jaaa, ze noemen mij prinses'', zegt Naomi lachend. Dat gaat vast over een of andere afhaalchinees.

Wanneer Naomi voor de spiegel staat en begint over dat ze geen kwast heeft vertelt Rowena over een standhouder die gisteren kwam. Hij was eerst airbrusher en werkte in de kunst. Maar nu werkt hij voor Dior en heeft hij gewoon een vrouw volgens Naomi. Ze denkt dat zulke mannen meestal van de andere kant zijn. Het gesprek komt tot een einde wanneer Rowena wegloopt en Naomi aan de slag gaat met haar make-up.

De regie schakelt over en daardoor zien we Bjorn en Ivan achter de computer zitten. Ramona draait op de achtergrond weer een wasje. En in de keuken pakt Bas al kauwend nog een bakje koffie.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.