Mark zegt iets tegen Gina waar ze niet blij mee is. ~ Utopia Gekte

12/09/2015

Mark zegt iets tegen Gina waar ze niet blij mee is.

Rowena hoopt op in ieder geval één stem

Mark heeft iets tegen Gina gezegd waar ze niet blij mee is. Ze is met Nicole bezig bij de was en zegt het tegen Nicole. Nicole vraagt wat hij dan precies heeft gezegd of gedaan. Gina wil er niks over los laten. ''Het is gewoon nogal... ja, ik wil er al niks meer over zeggen eigenlijk'', aldus Gina. Nicole moet lachen. Gina vind het neerbuigend van Mark. Nicole blijft zich afvragen waar Gina het over heeft. Ze snapt er helemaal niks van en dat is ook logisch want Gina laat nog steeds niks los. Nicole begint maar over iets anders: ''Weet je dat kerst elfjes eigenlijk ook slaven zijn. Ze krijgen helemaal niet betaalt. Ja met chocolademelk en kerststokken, maar wie kan daar nou van leven''. Cees is wat frisse lucht gaan scheppen buiten. Hij heeft een sigaret in zijn mond en een sjaal om zijn nek. Hij loopt rondjes door de tuin. Uiteindelijk besluit hij om naast Rob te gaan zitten op het bankje.

We schakelen over naar Rowena en Ramona die aan tafel zitten. Rowena hoopt dat ze in ieder geval één stem krijgt voor Utopiaan van het jaar. Ramona geeft aan dat ze niet gaat stemmen op degene die hier het langst zit, maar op het totaalplaatje. Bas komt er ook bij zitten en mengt zich in de groep. Hij vind zelf dat hij heel veel doet voor de sfeer in de groep. Gabriëlle vind dat hij goed is voor de dieren, maar dat hij verder gewoon een normaal persoon is en niet perse de sfeermaker van de groep.

Ramona en Gabriëlle zijn samen glazen aan het versieren. Er komen geschilderde dingen op en versieringen. ''Over drie weken krijgen we de uitslag wie er Utopiaan van het jaar word'', zegt Gabriëlle nog even tussendoor. Ook zegt Gabriëlle dat ze het hier in Utopia super leuk vind. Ze is blij met de ervaringen die ze hier op doet en met de vriendschappen.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.