Mark verheugt zich op zijn familiebezoek. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Mark verheugt zich op zijn familiebezoek.

Goedemorgen Utopia.

Dag 704 gaat vroeg van start voor Mark. Hij krijgt om 10 uur ´s ochtends namelijk bezoek! Dat is op het moment van schrijven nog maar 20 minuten wachten. Ondanks dat lijkt Mark weinig haast te hebben om zichzelf te fatsoeneren. Hij is liever druk met het snijden van aardappelen zodat zijn familie een frietje van Le Luifel kan eten. Net heeft hij de frituurpan al aangezet in de snackcontainer onder het toeziend oog van Wim.

Naast Mark en Wim zijn ook Naomi en Ivan al vroeg wakker. Normaal gesproken mogen we meekijken naar hoe de koeien worden gedaan, maar vandaag hebben we er niks van gezien. We zien alleen dat Ivan nu nog in het kippenhok zit. Naomi is allang weer naar binnen gegaan en zagen we net een was in de wasmachine gooien.

In de keuken staan Rowena, Gabriëlle en Armanda gezellig met elkaar te kletsen. ''Maar ja, in de tussentijd dat ik hier sta. Ik moet mezelf fatsoeneren, kijk hoe ik er bij loop. Ik ben op televisie'', aldus Gabriëlle. Toch blijft ze nog een hele tijd in de keuken staan om te vertellen hoe Benjamin is wanneer hij boos is. Hij zou dan hele sarcastische opmerkingen maken. En één keer schreeuwde hij in Wims oor. Ook zou hij zijn handen veel gebruiken wanneer hij boos is om gebaren te maken. ''Die meid is niet goed hoor'', zegt Benjamin die het ook meekrijgt.

In plaats van een frisse douche besluit Gabriëlle dankzij Benjamin om eerst te gaan sporten. ''Ik maak mezelf wel kapot, dat is wat jij wil. Dat ik mezelf kapot maak. Prima hoor!''

In de horeca keuken vertelt Mark aan Angela hoeveel zin hij heeft in zijn bezoek. Zijn nichtjes van 2 jaar komen ook en daar verheugd hij zich op. Hij heeft zijn nichtjes meer dan de helft van hun leven niet gezien. Inmiddels kunnen ze lopen en praten. Wel heeft hij foto's gezien dus hij weet nog wel hoe ze eruit zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.