Mark is boos en zegt niet lang meer te blijven ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Mark is boos en zegt niet lang meer te blijven

"Ik had al gewonnen voor ik hier in kwam''

Ivan laat vlak na de bekendmaking van de Utopiaan van het jaar 2015 weten het nog steeds niet te snappen. Ook zegt hij zichzelf schuldig te voelen tegenover Bjorn, omdat Bjorn teleurgesteld is over het aantal stemmen dat hij gehad heeft. Nicole lijkt ondertussen blijer dan Ivan en laat dat ook weten. ''Ik ben echt zo blij''. Om vijf voor half zes zien we Mark en Gina buiten lopen. Ze zijn vrijwel direct naar buiten gestormd. Mark is beledigd en boos en zegt niet lang meer te blijven. Dat komt vanwege het lage aantal stemmen dat hij van de kijker gehad heeft. Gina zegt ook niet veel stemmen te hebben gehad en dat terwijl er mensen zijn die de hele dag slapen en die mensen nog meer stemmen hebben gekregen dan haar. ''Dit jaar ben jij het niet, maar ik word het volgend jaar'', aldus Gina. Even later komt Nicole Mark een knuffel geven. ''Sorry dat je het niet bent geworden. Je bent de shit man''. Mark is blij met de stemmen van de bewoners en de streamers, maar die van de kijkers... ''Daar werk je je het hele jaar de pleuris voor''.

Bas had ook meer stemmen voor Mark verwacht. ''Ik ben echt een beetje teleurgesteld'', laat Mark weten. ''Ik ben echt een beetje van slag. Maar ja beter nummer vier dan de nummer twee''. Ivan zegt dat dit nooit mogelijk was geweest zonder Mark. ''Ik ben heel blij met de stemmen hier en van de streamers, maar die 1.24 van de kijkers. Die kwam wel even aan'', legt Mark uit. Gina en Rob zijn ondertussen heel blij dat Ivan gewonnen heeft. ''Superblij'', laat Gina weten. ''Jij staat op plek vier, dat is toch ook een mooie plek. Dat is in de top vijf'', laat Gina aan Mark weten. Benjamin wil dat Ivan hardop ''Ik ben de Utopiaan van het jaar'' roept, maar Ivan wil dat nu nog niet doen en hij zegt het nog steeds niet te geloven. Binnen in de loods zien we onder andere Bas en Rowena praten. ''Weet je wat het mooie is. Ik had al gewonnen voor ik hier in kwam'', legt Bas uit. ''Je mag ook heel trots zijn'', vind Rowena. ''Eigenlijk heeft iedereen al gewonnen voor die hier in kwam'', aldus Bas. Nicole laat niet veel later weten dat ze eigenlijk de grootste winnaar is. ''Ik heb de liefde van mijn leven gevonden, mijn passie gevonden en mijn doelen behaald''. Bas denkt dat Mark wel een klap heeft gehad en Bjorn denkt dat Mark nu misschien wel snel zal gaan vertrekken.

Nicole laat om tien voor zes weten dat ze zich echt kapot veel in zet voor de groep en Mark vraagt zichzelf op datzelfde moment af hoe hij naar buiten toe neergezet word. Binnen in de loods krijgt Naomi ondertussen allemaal complimentjes. ''Je mag heel trots op jezelf zijn, en op je benen en op je ass en op je buik en hoe je danst'', aldus Rowena. Rowena vraagt of Bas niet teleurgesteld is nu hij zo dichtbij was. ''Zo dichtbij zat ik niet'', laat Bas weten. Er zaten zes stemmen tussen. Mark en Ivan zien we inmiddels samen buiten. Mark zegt dat hij zichzelf er overheen moet zetten, maar hij had die 1.24 stemmen van de kijkers echt niet aan zien komen. Het was even een reality check en hij moet het even laten bezinken. Hij snapt het niet en misschien moet hij het ook wel niet snappen. Hij weet hoeveel waarde hij voor Utopia heeft gehad en dat is het belangrijkste waar hij zich aan vast houd. ''We weten hier hoe het zit''. Mark vind het wel heel jammer dat hij geen stem van Ivan heeft gehad. Hij wist het eigenlijk al en snapt het ook wel, maar had wel een stem verwacht, als was het er maar eentje. Mark denkt heel weinig stemmen van de kijker te hebben gehad, maar volgens Ivan is dat kleine aantal nog steeds een heleboel stemmen bij elkaar. ''Bas heeft ook heel veel stemmen gehad'', laat Mark weten. ''Meer dan mij'', benadrukt Ivan. ''En als je kijkt wat hij heeft gedaan'', zegt Ivan. Er volgt een streamlock.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.