Mark helpt Bas met snode plannetjes. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

Mark helpt Bas met snode plannetjes.

Opblaaspop voor Bjorn.

Terwijl er binnen nog bewoners aan het koken zijn staat Bas nog altijd in Baas Beach met zijn nieuwe vriendin. Het is een opblaaspop waar we zojuist over schreven. Het aankleden verloopt niet echt vlekkeloos en waarom hij dit aan het doen is blijft ook nog steeds een raadsel. ''Wat een heks'', laat hij weten over de opblaaspop. De nieuwste aanwinst van Utopia wordt netjes aan de bar geplaatst door Bas en ze krijgt ook nog een hoed op. We vermoeden dat Bjorn een date gaat krijgen met deze dame, maar daar heeft Bas zelf nog niks over verteld.

Wanneer Bas weer terug de loods in wandelt zoekt hij Mark. Hij vraagt iedereen waar hij is, maar niemand weet het. Ook wanneer hij Mark een paar keer roept krijgt hij geen respons. Bas loopt de vide op en treft Mark daar samen met Gina aan in bed. ''Kom Mark, ik heb wat leuks voor je'', zegt Bas. Na een paar kusjes besluit Mark om mee te lopen. ''Wat is dat nou'', vraagt Mark zich lachend af. ''Ze wilde niet binnen komen dus ik dacht dan roep ik hem wel even'', aldus Bas.

Mark begint steeds meer te lachen en weet even niet wat hij moet zeggen. ''Ja, ze is iets kleiner dan ik had verwacht'', lacht Bas. ''Het wil niet zo vlotten met Bjorn en zijn dates op de datingsite. Als ik haar, Vanessa, beneden vastbindt en jij haar omhoog trekt via het dakraam'', legt Bas uit. Mark vind het allemaal prima en telt alle gaten eens even. Er zijn maar liefst 3 gaten te vinden en er zit alvast een banaan in haar mond. Ze inspecteren alle gaatjes even en Bas merkt op dat ze niet op de foto lijkt. ''Dat maakt toch niet uit? Ik vind haar zo heel mooi'', laat Mark weten.

Samen bedenken ze hoe ze deze pop naar boven kunnen krijgen. Bij het dakraam heeft Bas al touw neergelegd, waar we dus ook al eerder over schreven. Wanneer deze missie slaagt staat Bjorn een flinke verrassing te wachten! Het is wel moeilijker dan gedacht want Gabriƫlle en Naomi staat buiten af te luisteren. Gelukkig moet iedereen eten.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.