Mark en Wim willen tegelijkertijd Utopia gaan verlaten ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Mark en Wim willen tegelijkertijd Utopia gaan verlaten

''Ik hoef geen 24 uur meer aan te vragen''

Om half acht zien we Naomi, Bjorn en Gina aan tafel zitten in de horeca keuken. De andere bewoners hebben al lang gegeten, maar deze drie hebben niet meegegeten. Ze hebben namelijk besloten om gezamenlijk een bijzonder privé etentje te organiseren. Met zijn drieën hebben ze dan ook lange tijd in de keuken gestaan om allemaal lekkere dingen voor te bereiden. We zien op tafel onder andere een kaas fondue, zelfgemaakte sushi, stokbroodjes, patat en saté. ''Zo lekker'', vind Naomi. Bjorn zou dit voor zichzelf alleen nooit doen. Naomi daarentegen wel. Die heeft het zelfs al eens gedaan. Terwijl Naomi, Bjorn en Gina rustig verder eten zien we Ivan en Nicole even met elkaar kletsen. ''Heb je lekker geslapen'', vraagt Ivan geïnteresseerd. ''Nee'', reageert Nicole. Omdat ze wakker werd en een briefje van Rob moest lezen. ''Schrijven jullie briefjes naar elkaar dan'', vraagt Ivan. ''Nee'', antwoord Nicole. Ivan zegt nog net dat het goed is voordat de zoveelste streamlock weer ingezet word. Als we weer beeld krijgen is Nicole aan het lachen. Ze vertelt dat Ivan lag te slapen en lag te snurken. Dat ze zei: ''Kom Ivan we gaan de koeien doen'', en dat er toen allemaal snurk geluiden volgden. ''Dat lieg je'', reageert Ivan. Niet veel later volgt er weer een streamlock.

Als we om vijf voor acht weer een kijkje nemen op de andere stream zien we dat Mark en Wim bij Naomi, Bjorn en Gina aan tafel zijn aangeschoven. Mark en Wim laten weten tegelijkertijd Utopia te willen gaan vertellen. Volgens Gina mag dat niet. Met zijn tweeën tegelijkertijd Utopia verlaten anders zouden Mark en zij over een tijdje al tegelijkertijd samen weg gaan. ''Ik mag alles'', reageert Mark. ''Ik hoef geen 24 uur meer aan te vragen''. Er volgt een discussie over of dat nou wel of niet moet. Sommigen denken dat Mark alsnog zijn 24 uur aan moet vragen als hij ooit weg wil. Op datzelfde moment zien we Nicole en Ivan samen naar de koeien gaan. Ivan zien we wel vaker bij de koeien, maar Nicole hebben we daar nog niet zo vaak gezien. Aan tafel in de horeca keuken gaat het gesprek ondertussen gewoon verder. Wim zegt de 31e of heel misschien de 24e van januari weg te gaan. Maar ja er word wel vaker wat gezegd in Utopia. Afwachten dus.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.