Mark en Ivan weg als Bas wint. ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Mark en Ivan weg als Bas wint.

UVHJ geklets.

Het is wederom een rustige ochtend in Utopia. Maar dat betekent gelukkig niet dat we niks te schrijven hebben. Laten we beginnen bij het begin. En dat is waar we gisteravond gebleven waren. :-)

Ook gisteravond laat vond er nog een gesprek plaats over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Daar zal de komende dagen ook weinig verandering in komen, de spanning bouwt zich alleen maar verder op. En ze lijken zich er in Utopia een stuk drukker om te maken dan de kijkers van het programma zelf. Enfin, terug naar het gesprek tussen Bjorn, Mark en uiteindelijk ook Ivan. Het begint allemaal met de vraag van Bjorn of hij al weet op wie hij gaat stemmen. Dat weet Mark natuurlijk wel, hij kan er zo twee aanwijzen die het wel verdienen. Wanneer Bas en zijn potentie om te winnen ter sprake komt ontdekken we bijzondere dingen. Zo zijn zowel Ivan als Mark beiden van plan om Utopia te verlaten als Bas de UVHJ verkiezing wint. ''Is de UVHJ titel alleen gekkigheid uithalen en televisie maken'', vraagt Mark zichzelf af. Bjorn zelf houdt zich erg afzijdig tijdens het gesprek en lijkt er minder moeite mee te hebben. Of het in ieder geval niet uit te (willen) spreken.

Mark zegt mee te zijn gaan doen aan Utopia om echt te gaan winnen. Bij hem is het maar 20% show en 80% echt. Hij blijft herhalen dat het niet klopt als je wint omdat je gek doet. En hoewel Bjorn tijdens het gesprek erg stil was, is hij wel de eerste om er om half 3 's nachts nog uitgebreid met Rob over te ventileren. Hij fluistert dat er dus weleens een aantal bewoners weg kunnen gaan wanneer Bas wint. Rob zegt dat wel te begrijpen, voor hem is Ivan de enige Utopiaan van het jaar. Bjorn zelf hoeft ook niet te winnen, als hij maar minstens één stem krijgt. Want geen enkele stem krijgen is zijn ergste nachtmerrie. Ik zou het zelf eerlijk gezegd ook niet prettig vinden als je na zo'n lange tijd in Utopia geen enkele stem zou krijgen. Zou jij er wakker van liggen?2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.