Maakt Ivan zich zorgen om de Utopiaan van het jaar verkiezing? ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Maakt Ivan zich zorgen om de Utopiaan van het jaar verkiezing?

Het gesprek is niet te volgen vanwege streamlocks

Inmiddels zijn er al weer een paar uur voorbij gevlogen zonder dat er echt iets bijzonders gebeurd is. Om half drie zagen we Nicole schoonmaken. Ze was druk bezig om de loods te vegen. Ramona vertelt Rowena ondertussen over het ''verliefd zijn op Bas'' verhaal. Dat ze een grapje had gemaakt over dat ze verliefd op Bas zou zijn en dat het buiten nu helemaal een ding is. Gabriëlle zien we op datzelfde moment ook schoonmaken. Zij maakt het gasfornuis in de keuken schoon. Om kwart voor drie zien we Ivan en Nicole in de slaapkamer. Nicole heeft nagevraagd hoe het zit en weet precies te vertellen hoeveel procent invloed de streamers en de tv kijkers hebben bij de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ivan lijkt zich er namelijk druk om te maken al heeft dat volgens Nicole geen nut. Volgens Nicole is het maar een klein groepje. Ze heeft altijd gezegd dat het eigenlijk niet uitmaakt wat je hier doet, maar volgens Ivan maakt het wel uit. Er word een streamlock in gegooid. Als we weer beeld krijgen zien we Nicole die Ivan helpt met opruimen. ''Zou je het ook allemaal voor niets...'', vraagt Nicole even later. Maar direct word er weer een streamlock in gegooid. Het lijkt er op dat de regie Ivan en Nicole op dit gebied in bescherming neemt aangezien we het gesprek duidelijk niet mogen volgen. Zodra we weer beeld krijgen is het gesprek over de Utopiaan van het jaar verkiezing namelijk weer voorbij en op de andere stream gebeurde er al een lange tijd niks bijzonders waardoor er een streamlock zou moeten plaats vinden.

Om iets voor drie komen er twee mannen het terrein opgelopen met geluidsapparatuur. Waar ze precies voor komen is voor ons op dat moment nog niet duidelijk. Laten we in de tussentijd maar even schrijven over iets wat eerder vandaag ook nog heeft plaats gevonden. Mark sprak bouwer Wim aan vanwege iets belangrijks. Vorig jaar kreeg de Utopiaan van het jaar een trofee mee gemaakt door Wilco. Wilco is er niet meer en het zou wel leuk zijn als er weer een trofee komt. Mark vraagt dus of Wim een trofee wil gaan maken. Wim wil dat natuurlijk wel. ''Hij moet jarenlang op mijn nachtkastje staan'', grapt Mark. Wim heeft al meteen allemaal ideeën. Zo wil hij van elke plek van Utopia iets in de trofee verwerken en is hij van mening dat de trofee een groot voetstuk moet hebben. Dat geschreven te hebben kunnen we weer terug naar wat er nu gaande is in de loods. Om tien over drie zien we Ramona ook weer druk bezig. Ze haalt de schone was uit de wasmachine en doet er weer vuile was in. Bjorn is inmiddels met de twee bezoekers de studio ingedoken om daar verder te praten. Bas staat buiten de studio en probeert ze af te luisteren. Het gesprek lijkt te gaan over een DJ cursus.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.