Liveblog: Stefanie, Wim of Bas uit Utopia! ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Liveblog: Stefanie, Wim of Bas uit Utopia!

Welke genomineerde moet Utopia verlaten?

Ramona is druk bezig met haar make-up en genomineerde Stefanie doet nog even een dutje op de bank. We weten niet precies hoe laat Ramona iemand naar huis gaat sturen, maar wij zijn er alvast bij met een liveblog. Tot de eliminatie begint lees je hier ook de laatste roddels en speculaties. Utopia Gekte is er klaar voor en jij waarschijnlijk ook. We hoeven alleen nog maar even vol spanning te wachten tot Ramona haar keus bekend gaat maken. Gaat ze genomineerde Stefanie, Wim of Bas naar huis sturen? De verwachting is dat Ramona ons aan het einde van de middag het verlossende antwoord gaat geven. Waarschijnlijk ergens tussen nu en 16:00. Kom je straks nog even terug?

- Begin liveblog - 

13:05. Vooralsnog is iedereen nog bezig met zijn.haar eigen ding. We wachten geduldig af tot Ramona iedereen bij elkaar roept in de woonkamer.

13:08. In de horeca keuken laat Ramona aan Naomi en Gina weten haar keus te hebben gemaakt. Ze staat achter haar beslissing en heeft net nog een uurtje voor zichzelf genomen. Volgens Gina hoeft ze zich geen zorgen te maken, wie ze ook naar huis gaat sturen. ''Het komt wel goed''.

13:19. De bewoners gaan buiten een groepsfoto maken met kerstmuten op hun hoofd. De eliminatie laat nog even op zich wachten want de boodschappen komen ook nog eerst binnen op dit moment.

13:46. Stefanie laat aan Gina weten niet zenuwachtig te zijn. ''Ga ik naar huis dan ga ik naar huis. Ga ik niet naar huis dan is dat mooi meegenomen''.

13:56. Genomineerde Stefanie geniet van wat pannenkoeken. Genomineerde Wim zit rustig achter de desktop met Nicole. En genomineerde Bas heeft alvast zijn hippie outfit aangetrokken die hij ook tijdens de dansbattle met Ivan droeg. Dat pakje bracht overigens weinig geluk.

- Bekendmaking - 

14:01. Ramona en alle inwoners verzamelen zich op de banken. Ze gaat nu haar keus bekendmaken.

14:03. ''Ik vind het verschrikkelijk om dit te moeten doen. Ik vind het echt heel verschrikkelijk, maar ik heb een keuze gemaakt en sta er zelf achter. Ik was erg in de war om te kiezen voor gevoel, ratio, de groep of de BV. Wat is het belangrijkste? Ik heb gekozen op één ratio en gevoel. Thuis was ik al een enorme fan van iemand en met mijn theater achtergrond vind ik dat deze persoon een sfeer geeft die we nodig hebben. Dus Bas jij mag blijven. En ik ben best wel boos dat ik deze keuze nu moet maken. Als je in mijn hart kijkt maak ik een andere keuze. Wim jij kan heel goed bouwen maar toch hebben mensen op je gestemd omdat ze niet dicht bij je komen. wat belangrijk is is dat niet iedereen hoeft te weten wat jij voelt, maar we moeten wel kunnen zien wat je nog meer wil. Lieve Stefanie, jij hebt de meeste stemmen gehad maar jij raakt mij enorm tijdens onze gesprekken. In het diepste van mijn hart. Ik zie nu pas hoe die wil is. Moet dat omslagpunt hier komen of thuis? Ik denk dat die thuis moeten komen. Dus Wim mag blijven en Stefanie gaat naar huis. Sorry, het spijt mij enorm. Ik vind het verschrikkelijk'', zegt Ramona.

14:05. Zowel Ramona als Stefanie zijn erg emotioneel onder deze keuze. Stefanie is ontroostbaar en ook andere bewoners snikken wat weg. Rowena loopt naar Ramona toe om haar te steunen en te knuffelen. Stefanie huilt in de armen van Wim.

14:21. Lees verder in ons nieuwe bericht. Dit bericht krijgt geen nieuwe updates meer.

Dit bericht krijgt nog updates tot nadat Ramona bekend heeft gemaakt welke Utopia bewoner ze naar huis stuurt. Vernieuw de pagina regelmatig om nieuwe updates te lezen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.