Lege dansvloer voor DJ Bjorn. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Lege dansvloer voor DJ Bjorn.

Mark overhandigd doos met donaties

Toevallig of niet, maar wanneer Bjorn achter de draaitafel staat is het opvallend leeg op de dansvloer. Wanneer zijn set erop zit pakt hij nog eens de microfoon. Ditmaal om de opbrengst van de Movember actie bekend te maken. Ook hierbij noemt hij de naam van Mora. Mark heeft een grote doos met een snor en komt ook het toneel op lopen. Mark neemt de microfoon over en roept Bas (Van de Movember actie) het podium op. ''Iedereen bedankt voor alle donaties. En natuurlijk Utopia bedankt, dat jullie zo je best hebben gedaan voor ons en voor het goede doel'', aldus Bas. Hij neemt de doos met de donaties in ontvangt en wordt nog even toegezongen. DJ Bjorn gaat weer achter de draaitafel staan en de muziek gaat weer aan. Mark en Gina praten nog even na over de totale opbrengst. Het schijnt een beetje tegen te vallen. ongeveer 150 euro laat Mark weten. En er zit niks in van de Gouden Pot. Volgens Mark omdat ze de actie online deden.

De dansvloer is wederom zo goed als leeg wanneer Bjorn achter de draaitafels staat. De bewoners staan ook niet meer op de dansvloer om het publiek aan het dansen te krijgen. Bij de artiest die eerder deze avond optrad deden met name Mark en Naomi dat wel en toen ging de hele tent uit zijn dak. Bij de merchandise kraam zien we dat Rowena nog altijd goede zaken doet en veel handtekeningen uit mag delen. Ramona en Bas zijn inmiddels ook weer naar binnen gegaan. Bas is niet meer in beeld en Ramona loopt een beetje overal en nergens. Net stond ze bij de bar en op dit moment in de keuken. Ivan en Benjamin zijn inmiddels ook weer druk bezig. We zien ze samen in Le Luifel waar ze friet staan te bakken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.