''Jullie hebben het over mij achter mijn rug om''. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

''Jullie hebben het over mij achter mijn rug om''.

Benjamin en Armanda in discussie

Benjamin en Armanda zijn met elkaar in gesprek. Armanda legt uit dat ze het jammer vind dat hij zich niet openstelt in wat ze wil bereiken hier in Utopia. ''Ik wil iets voor de wereld doen en jij wil Utopia verbeteren''. Ze vind het jammer dat er op haar gestemd is zonder dat ze wist waarom dit was. ''Jullie hadden gewoon naar mij toe moeten komen dan had ik het kunnen begrijpen''. Ook vind Armanda het vervelend dat er opmerkingen naar haar gemaakt worden. Ze wil gewoon graag  de dieren, de planeet en de aarde redden.

Als dit haar doel niet was dan was ze allang naar huis gegaan. ''Jullie hebben het over mij achter mijn rug om. Ik kan er dus niks over zeggen en ik kan het niet begrijpen''. Armanda is ervan overtuigt dat als ze vandaag niet naar Benjamin was toegelopen hun problemen zich hadden opgestapeld. Armanda hoopt in ieder geval dat Benjamin nu eindelijk kan begrijpen waarom ze op hem heeft gestemd. Hij moet het niet persoonlijk opvallen volgens haar. Na het gesprek geven ze elkaar een dikke knuffel.

Als we overschakelen zien we Stefanie huilend op bed liggen in de armen van Nicole. Ze hoopt heel erg dat ze mag blijven. Nicole vind het heel vervelend voor haar dat ze genomineerd is en laat weten dat ze tegen de groep zal zeggen dat Stefanie gewoon moet blijven. Volgens Nicole wil Bas winnen en dat kan alleen als je in Utopia bent. Bas zou er ook heilig van overtuigd zijn dat hij niet naar huis gaat. Die denkt dat Wim zal moeten vertrekken, maar die is handig en verdiend geld voor de BV benadrukt Nicole. Stefanie denkt dat Mark en Gina ook wel willen dat ze blijft. Nicole vraagt of Stefanie met opgeheven hoofd naar huis kan als ze nu weg gestemd zou worden. ''Ja en nee'', antwoord ze. Stefanie geeft aan dat als ze nu naar huis word gestuurd dat ze niet tevreden is. Ze heeft niet gedaan wat ze dan had willen doen in Utopia. ''De enige reden dat ik blij zou zijn dat ik dan weer thuis ben is vanwege mijn vrienden''. Stefanie vind het jammer dat Angela en Ramona de stemmingen niet hebben gezien. Stefanie zou zelf wel gekeken hebben. ''Dat is toch raar. Je komt hierin en moet iemand eruit stemmen. Dan ga je toch kijken''. Nicole is het daar wel mee eens.

Stefanie vind dat Rob over het algemeen aan het veranderen is, maar dat valt Nicole niet zo op. ''Wat dat betreft heb je er toch wel een handje van om het jezelf altijd moeilijk te maken hé'', zegt Nicole. Stefanie moet lachen en knikt ja. Nicole is van mening dat Stefanie er mee moet stoppen om achter mensen aan te lopen. Er moet eens iemand achter haar aanlopen. Stefanie denkt dat ze het ego van Rob omhoog heeft gewerkt in Utopia. ''Ik hoef geen relatie met die vent, maar ik wil gewoon dat we normaal met elkaar om kunnen gaan''. Nicole denkt dat Rob ook wel veel om Stefanie geeft, maar gewoon als vrienden. Nicole heeft het idee dat Rob een bepaalde standaard hoog probeert te houden. Stefanie laat weten dat zijn familie het wel ziet zitten, maar aangezien Rob het zo wel prima vind legt Stefanie zich daar maar bij neer. Stefanie wil zich in ieder geval niet anders gaan gedragen omdat ze nu genomineerd is. Ze laat het allemaal maar over haar heen komen.

Voor de rest gebeurd er nu niet zo veel in Utopia. Dennis één van de markt standhouders kwam om kwart over twee het terrein op gelopen om kerst mutsjes af te leveren. Mark, Wim, Rob en Ivan zijn op dat moment druk aan het bouwen op het terrein. Het lijkt er op dat er een hele uitbouw komt aan de Le Luifel. Binnen worden de kerstmutsjes afgerekend. Ze komen uit Nederland en kosten bij elkaar maar iets van vijftien euro.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.